31.05.13
12:20
Понеже не намерих информация за йохимбина специално на тази фирма,искам да попитам ако има хора които са го пробвали и го ползват,дали са доволни?Има ли ефект?Притеснява ме,че на доста места се говори за страничните му ефекти,а също че не се препоръчва особено за жени.Възможно ли е ако дозата не е толкова голяма-до 1000мг.дневно на два пъти да се избегнат, или поне част от тях?Знам,че не е при всички,но все пак процента е висок.Благодаря на споделилите :) Също знам,че се продава кора от йохимбе,има ли възможност да се прави някаква запарка от нея,която да има лек ефект?
Темата беше редактирана от DS* на 31.05.13 12:29.
Пил съм въпросната историйка по грам-грам и половина преди физическо натоварване. Потваше ме без да има странични ефекти от типа на учестен сърдечен ритъм, високо кръвно налягане и подобни. Бях си я взел, защото е стимулант, ала за разлика от кофеина и други популярни алкалоиди НЕ стеснява кръвоносните съдове , а дори обратното. Пробвай...ценичката е добра!
пс. Не намирам суплемента удачен само за мъже. Няма да ти пораснат мустаци, защото не мисля, че влияе на производството на тестостерон. Да не говорим ,че става дума за екстракт от йохимбе богат на много алкалоиди, а не само за йохимбин.
Мнението беше редактирано от Strelok91 на 31.05.13 15:16.
31.05.13
15:24
Аз точно с това йохимбе имам сериозни проблеми. Колкото пъти съм пила винаги съм имала така неречените jitters…главоболие и сърцебиене не, но чувство на тревога и най-вече все едно вдигам температура, по време на тренировката е много зле положението при мен. И това само от 1 капсула ми се случва.
Но пък Блага, която е пила поне 2 опаковки от същия продук, няма никакви подобни на моите симптоми.
Аз предпочитам хидрохлорида.
Мнението беше редактирано от Мила на 31.05.13 15:26.
Мила,можеш ли да споделиш коя марка хидрохлорид си пробвала?Чувала съм само за PrimaForce.А този на Натрол предполагам,че е екстракт,значи разликата ще е голяма вероятно?
01.06.13
12:06
Primaforce - много опаковки съм изпила. Продукта го усещам, напоследък няколко съфорумци казват, че не им е харесал.
МAN - симпатизирам на марката. Не съм пила техния хидрохлорид, но ще го поръчвам, искам да видя дали ще има разлика с този на Прайма.
Pure Nutrition - те също имат хидрохлорид. Не мога да дам никаква оценка нито на конкретния продукт, нито на марката като цяло, тъй като не съм използвала никакви техни продукти.
02.06.13
18:30
Вземи си на PrimaForce Yohimbine, при него ги няма страничните ефекти. Лично съм го пробвал!
Аз ползвам кора от йохимбе. Не съм от хората, за които спомена Мила, на които йохимбина влияе зле, но ако го приемам ежедневно, спирам да усещам ефект, затова и той вече ми е от нещата, които пия на случаен принцип. ;)
На PrimaForce изглежда е най-добър,но път този на Натрол идва много добър като цена,а и като количество.Но май е по-добре да се заложи на качеството,за което споменават повечето хора.Видях също,че и GNC предлагат.Ползвала съм някои техни продукти и бях доволна.
Марги,аз ще пробвам кората като я накисна,предполагам че и ти правиш нещо подобно.Дано няма лош вкус,че станаха много такива :D
казано от Desitka * на 02.06.13, 19:51:
Марги,аз ще пробвам кората като я накисна,предполагам че и ти правиш нещо подобно.Дано няма лош вкус,че станаха много такива :D
Не е най-вкусното нещо, но малко мед оправя нещата и чая става съвсем приятен ;)
Аз хидрохлорида не го усещам, не по начина, по който екстракта.
От екстракта ми се зачервява леко кожата и усещам голям rush, но не бих го нарекъл дразнещо, напротив точно обратното.
Нещо подобно като бодежа от бета аланина.
Аз да попитам още нещо във връзка с йохимбина.Понеже се загледах и в този на Pure Nutrition,но за марката има доста противоречиви мнения.А той също е HCI (wasntme) Някой дали го е пробвал?
06.06.13
10:43
Пил съм и двата варианта. При този на Natrol ме удряше много силно понеже е от кората. Силно потене, обливане на топли и студени вълни, повишена температура, общо взето неприятно усещане. На Prima Force който е HCL съм стигал до 10 капсули на ден и съм се чувствал страхотно и ефекта е видим.
06.06.13
22:23
Хидрохлоридът може да дразни на стомаха, но въпреки че не се усеща работи много стабилно и гори мазнините.
Предимствата на екстракта от кора са, че друса и вдига чурката :D
06.07.13
16:40
Ако прочетете малко повече по въпроса ще разберете, че работещата доза на Хидрохлорида е от порядъка на 25мг. на ден. Което ще рече, че ако искате да изпитате реален ефект от Prima Force - Yohimbine HCL ще ви се наложи да вземате по 10 капсули на ден. Не съм изпробвал подобна доза върху себе си, но знам от сигурен източник, че Константин Паскалев - Тути си е купувал по 10-тина опаковки от този продукт 2-3 седмици преди да излезе на Арнолд Класик в Испания. Което ме навежда на мисълта, че той може би го е изпробвал. Пил съм и варианта на Natrol, но там страничните ефекти са повече от положителните. Главоболие, безсъние и агресивно поведение...
08.07.13
00:11
Аз ползвам Йохимбина на Натрол от няколко седмици и не съм забелязъл да има някакви отрицателни ефекти . Изпотявам се стабилно и влизам в залата в една идея по-добро настроение от обичайното :)
И аз съм от хората, които йохимбе барка направо ги размазва, докато хидрохлоридът не ми прави никакви проблеми. От хидрохлорида съм пил до 10 мг на ден без странични ефекти, докато от барка 1 капсула буквално ме разболява - става ми лошо, напрегнато, обливат ме топли и студени вълни и определено не бих повторил, но всеки организъм е различен и реагира по различен начин.