Протеини при юноши

31.05.13
17:15

Здравейте ,
Аз съм на 16 години  ,  70 кг ,  175 см  ,  висок , ходя на фитнес от 4 месеца , та въпросът ми е добре ли ще е да пия протеини или ми е още рано и какъв ще е ефекта :)

31.05.13
18:24

Ако се питаш “какъв ще е ефекта” от елементарна добавка като притеина, то по-добре си дай парите за храна.

HU

23.04.14
11:13

Привет,на 14 съм 45кг имам доста голям напредък във релефа тренирам от 1година,Но малко килограми и въпроса ми е ако почна със леки добавки за покачване на маса ще ми навредят ли на здравето до сега взимах протеини и gain bolic 6000 olimp

казано от Marian Romanov на 23.04.14, 11:13:

...ако почна със леки добавки за покачване на маса ще ми навредят ли на здравето до сега взимах протеини и gain bolic 6000 olimp

При правилна употреба - не, няма да ти навредят.
Дали ще постигнеш нещо повече с тях - ето това е въпросът... ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1