31.05.13
19:48
Здравейте.
Ще се опитам с минимално думи да обясня проблемите си.
Първо, отскоро започнах да ходя на лостове - стрийт фитнес. Има малко разлика, но това е друг въпрос. Възможностите ми са следните - 3 до 4 набирания, 5 6 кофички 15 20 лицеви - в зависимост от вида и коремни - в зависимост от вида и скоростта. Ходя на лостове ВСЕКИ ДЕН, като се стремя да увелича МУСКУЛНАТА си маса и СИЛАТА .
Решил съм един ден да тренирам кофи - 6 серии по 5, лицеви - на юмруци за трицепс и диамантени за трицепс и вътр. част на гърди и едни с разстояние м\у ръцете малко повече от това на раменете, бавни е със задържане - по 2 секунди надолу, 1 застой, 2 нагоре - по 2 серии по 15 или 20 всяка, в зависимост от възможностите ми. Правя 2 серии по 50 коремни - 2 различни вида. След това около 600 метра бягане и го увеличавам периодно.
На другия ден - набирания 5 серии преден, 5 серии заден хват. Лицеви - за бицепс, диамантени с ръце пред гърдите - по 2 или 3 серии всяка, по 15 20 повторения - колкото мога. Австралийски набирания, или набирания с по-малко тегло един вид - 5 серии по 10. 3 серии по 15 клякания и коремните отново 2х50.
Не мисля, че претренирам, защото до скоро правех по-лека трен., а мускулна - нямаше. Не че трябва да има, но това е друг въпрос. Старая се да ям по 200-250 гр. извара на ден, 100 гр. ядки, което ми дава около 60 гр. протеин - а аз съм 67 килограма, 178 см. и 15 годишен. Тренировките ми са всеки ден, понеже освен на ММ, наблягам и на сила, а тя ми е нужна. Не знам доколко са свързани 2те, но познавам хора, които не са кой-знае колко масивни и релефни, а имат доста сила. Честно казано, наблягам около 60% на сила и 40 % на ММ, не забравям нито 1то, нито другото. Та тренировката ми подходяща ли е, или ?—за моите желания :P
П.С. Знам, че тая работа не става за месец два, трябват поне 7 8 , обаче попринцип с такава трен. възможно ли е, или ?
01.06.13
00:26
Ти си на 15 тренирай си умерено и си хапвай добре.Като за твоята възраст тренировката е приемлива.Успех!