01.06.13
20:05
Преди месец и малко играх баскетбол ... при което доста лошо паднах на коляното мисля ,че го осуках.Почивах лежах не го натоварвах ... и малко по малко болката мина .. а и лекарят ми ми каза ,че ми няма нищо . До тук добре,НО вчера играх тенис с приятели ии по едно време тамън да ударя топката иии коляното ми изпука .. ии край .. първите минути изобщо си мислех ,че е счупено после малко по малко го раздвижих викам си няма ми нищо обаче днеска ... ела да видиш ,не мога да си мръдна коляното имам чуството че аха-аха ще поддаде ... Болката ми идва от точно под капачката.Не мога да свия коляното и много трудно ходя.:( Не съм ходил още при ортопед, може би понеделник - вторник ще ходя ! Но моля Ви ако някой знае нещо за проблема ... и евентуално може да ми помогне .. нека ми пише .. ! И един въпрос ... понеже юли месец (14юли) имам европейско по хокей .. ще мога ли до тогава да се възстановя и да играя или периода на възстановяване ще е по голям ?
Благодаря ви предварително :))
01.06.13
21:46
Да не си скъсал менискус,според мен е това според симптомите...Имаш ли чувството,че нещо се заклещва в коляното,подуто ли е ? Та ако е това се лекува оперативно,с кинезитерапвет зависи.АКО е това мисля че пичивката е 2 месеца с леки натоварвания да привикне. Та дано да не е това,бог да пази...
Не ... само дето не мога да го свивам ... и като се пробвам и се появява и болка от дясно смисъл горе в коляното от дясно на капачката ... а като си е спокойно смисъл не го движа болката е под капачката ... да подуто е .. и не нямам чуството че нещо е заклещено ... имам по скоро чуството ,че коляното ми е като заключено и не мога да го сгъна ... Ето и снимка .. тва са местата дет ме болят .. :(