Дневникът на един номад

Темата е заключена.

Здравейте, името ми е Цветомир. На 24 години съм, височина 172 cm, в момента тежа около 79 килограма. Имам някакъв стаж в много спортове, но не е дългогодшен. Тренирал съм спорт бул 5 години (като цяло муден спорт, но има и доста натоварващи сърцето и дишането дисциплини), 4 години спортно катерене (чисто аматьорски), 2 години бокс (любителски), и от доста години насам туризъм с кратки, но тежки преходи. Втори курс бях достигнал цели 115 килограма, но мазнини не мускул. За година нисковъглехидратна диета и всекидневни тренировки станах 69 килограма. След което последва ново напълняване станах 80 килограма. Като последната година пак имаше множество метаморфози от моя страна - зимата на 2011 година достигнах 75 килограма с доста нисък процент мазнини. Така бях до лятото на 2012 когато започнах работа, която се изразяваше в стоене на едно място и това място предразполагаше доста ядене от скука. Като килограми почти не мръднах, но имаше видими промени, раздут корем, паласки отпред, отзад и отстрани. Есента започнах нова работа и реших да вляза отново във форма. Въпреки, че до този момент не одобрявах приема на бърнъри. Направих цикъл със SlimFX и Horny Goat Weed и кръгови тренировки 4х седмично. След месец почивка повторих SlimFx и йохимбин. Резултатите са видим. Целта ми е да изчистя излишните мазнини и да покажа мускулатурата под тях, не бих се разсърдил и ако кача малко мускулна маса (това като цяло не е проблем за тялото ми). Метаболизмът ми е не е страшно бърз, но не и бавен бих казал, че е нормален.
Сутрин закусвам с кафе и кисело мляко и банан. Към 10 ч. 50 - 80 грама ядки (фъстъци, леблебия, бадеми, кашу). Обядвам в 12 ч. като се старая да са зеленчуци и някакво месо (избягвам мазно, пържено и т.н.). Вечерям към 18 - 19ч. вечерята е разнообразна - месо, сирене, маслини, салата, ориз. Простите захари са ограничени освен един път седмично си позволявам сладки. Алкохол пия - две бири на седмица или две чаши червено вино. Сега съм си купил USP Labs Oxielite Pro и синефрин. Отворен съм за критики и предложения целта е да изчистя тялото и да го оформя по - добре от колкото е в момента, макар и да не си личи в момента много много бих се нарекъл мезоморф ако е в помощ тази информация. Уви снимков материал мога да приложа само актуален, всичките метаморфози, които претърпях ги имам заснети, но са в архивите.

Темата беше редактирана от Цветомир Цветков на 20.09.13 11:14.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1