The Mashine!

Темата е заключена.
Прескочи до:

07.10.15
14:57

Гледах ти клиповете и снимките . Голяма си! Ако си постигнала такава физика само с храната и тренировките, уникално, нямам думи, наистина.
Безаварийсно трениране и успехи!

Благодаря ти:) Наистина е голям труд,инат и постоянство..в началото всички ми се смееха,че ям  по 1,5 кг ябълки,тренирам по 2-3 часа и правя някъкви странни упражнения извън класиката...и нещата се случват....но сега ме гледат малко по-различно..:)))но продължават да се смеят за наистина екстемното за мен кардио...и са на мнение,че сега ще започна да губя мускулатура..да видим...според Маркус ще качвам..хахаха....този човек е уникален,мотивира ме зверски...каквото и да кажа ще му е малко...Пак казвам единици са хората,които могат да издържат подобни тренировки и хранене(бяхме три момичета,на 2-рия месец останах само аз)...Имам още снимки и клипове,ще качвам..жалко,че няма кой да ни снима постоянно....и няма как да описвам всяка тренировка подробно...но се старая:) Благодаря ти отново:)

JNL

08.10.15
12:49

Възхищавам ти се много ама наистина много !! (F) (F)

Благодаря много..ама наистина много:))))

..Oтчет от миналата седмица...направихме 4 трен с Маркус(рамена,крака,гръб и тяга)..той сам изяви желание...по принцип е само една...йееееееессс беее...и кекс ми донесе след 3 часа рамена,в Неделя му бях на гости да обсъдим нещата(пак беше направил кекс,че и заливка,че и протеинов хляб...е,мъничко ми отпусна...сега вече само на снимки ми ги праща и то на малки..хахаха)формата върви добре(55кг),иска да сваля още 2-3 кг..Днес пак тренирахме(крака) и му казвам,че съм малко уморена.....отговор:’‘Не ядеш достатъчно!’‘...ама иначе кардиото да е интервално и ябълките да са две..:)))) ееее съжалих,че изобщо си позволих да му спомена за умора..клекнах си макса.80кг..направих 30 бройки на 60кг...25бр на 50кг...сгъване,разгъване до отказ 2 серии...още час интервално(колело) пък закусих...май започва с програмата’’ фолл газ’‘...
. Значи да обобщя:

-Храна-2 ябълки,700гр месо,13 б,2ж,5мл зехтин,зеленчуци(зелен боб,спанак,магданоз,селари),4 шейка соев изолат(като до края на месеца ще ги спра),сол 6-10гр,зелен чай 2л,вода 2-3л(течностите до 5л,да не натоварваме бъбреците)
-Тренировки-подържам високите кг,макса...едното кардио да е интервално,другото(сутрешното) с Rupfbeuge 3*30 и корем

...Ъпдейт...всичко върви по план,последната седмица ми беше малко изморителна(54кг,след вчерашното зареждане 54,5кг),формата се подобрява..съхна и решихме тази седмица да пробваме примерно обезводняване,в което няма да спираме ябълките,соевия изолат също,няма да има месо,само белтъци,солта ще я спрем от Сряда,течостите ще са до 6л и ще намаляват,включвам и пептиди преди лягане,мазнина също ще има 1 сл ленено масло...ми да видим какво ще стане...и Неделя ще я описвам:)
Тренировките си продължават все така...-кардио(интервално сутрин)1ч,корем иRumpfbeuge 3*30 трен2- 30мин преди трен и 1 ч след трен.;)))))

ха сега де...всичко върви по план,водата излиза дори и със соевия изолат,но предполагам,че дугата седмица ще го махна,тренировките са доста по-леки,кардиото също е ниско до средно интензивно:)но пак така 2,5ч...и сега да се оплачали незнам...трябва да изяждам 300 гр протеин от яйца,викам си е лесна работа...и като сметнах....: :) 80 белъка на ден...ллелеле....та как се врят,как се белят....и жълтъците няма на кой да дам....сега съм предложила на българския ресторант,ако искат варени за някъв сос или сурови за крем-карамел..:))емиии супер много ме е яд,че трябва да ги хвърлям..:(((..това е....да вдигам крака нагоре...и да си пия водичката:)))

да споделя какво се случи последната седмица..значи с тези белтъци голям глад му ударих..ужасТ..с месото е доста по-леко..но изводи..трябва да спра солта по-рано от Сряда.(сега я слагам само за вкус)..защото започна да излиза добре чак в Петък...и другото е зареждането..дооооста бавно ми се получи,може би защото бях много изгладняла и докато се зареди..таааа към 12часа...та бързи та бавни...все едно..трябва да започна от рано,тъй като първото явяване ще е към 13ч..а второто към 18ч..ако няма достатъчно участнички ще има само едно излизане,но ще обявят класирането към 18ч да не си тръгнат хората,но е доста изморително..:(..е и малко мазнини останаха...като падна водата..долната част на корема така една гънка наприятна има и при връзката глутеус-двуглав...женска му работа...иначе за категорията съм добре..но ми се иска още по-сухо да стане...защото така или иначе съм подготвена,че ще ме порежат..поне да е за нещо смслено...след пробата ж Неделя бях 52 кг..Маркус ме иска 50кг обезводнена....не знам...дано стане...много е критичен...

Продължаваме все така с трен...ако може да се подържа макса..кардиото сутрин интервално,може и леко да се повиши с 15 мин...с корем...силова с кардио 30 мин преди трен и 1 ч след....заленчуците само краставици...2 ябълки,700гр месо,14 белтъка,2 жълтъка,2 шейка соев изолат,сол на вкус,10 мл зехтин...

Добавям синефрин,йохимбе,зелен чай,Л-карнитин течен,хром,пептиди

иии така след тази дълга пауза в която нямах изобщо време за нищо ето какво се случи:в крайна сметка решихме с Маркус  да покажем една спортна,здравословна визия,без тежко обезводняване и т.н,не съм спирала въглехидратите,не съм приемала никъкъв диуритик(дори и билков),единствено спряхме солта и леко намалихме водата.Започнах да зарейдам още вечерта преди състезанието с оризовки и белтъци.естествено се оказа,че няма да се излиза в 13ч,а към 16ч...нямаше как да се ядосам,защото Маркус беше неотлъчно до мен,следеше непрекъснато коя категория върви и ми даваше наставления...загря ме перфектно и повечето хора ни гледаха доста странно какво точно правим..:))) всеки взел ластици опъва,тъпче здраво захар..ние танцуваме и аз смуча локум...хахах конкуренцията в моята категория беше никъква,но очите на страха...ммм до последно не бях сигурна какво ще се случи....в крайна сметка победих...една малка победа,за мен лично една от най-големите след всички премеждия и изпитания...много грешки видях..особено в позинга с тези токчета..честно да си кажа адски неудобно се чувствам...когато съм без тях позинга ми е един..с тях...пфффф катасртофа..ноо трябва да се тренира повече...или да сменям категорията:))) знае ли човек..!Сега изпълнихме една цел...тази победа ми дава право за Немското републиканско първенство,като всички разходи по хотела и т.н са поети от федерацията..но има доста уловки..пък и на мен ми се все тая,тъй като трябва целия мой екип да си е с мен...и сега да си кажем нещата..тъй като вече отиваме като отбор ‘’Байерн’’ нямам право на личен треньор, някой друг на слага боята,освен поставените лица в отбора..те се ще се ‘’грижат’’ за всичко и тъй като шефа на отговорната група има също доста състезатели..и е ясно,че на мен няма кой да ми обърне внимание...ще трябва всичко сама...но хайде сега да се концентрирам върху останалите дни...снимки съм качила в страницата..има още доста,но наистина немога да смогна:((((
  https://www.facebook.com/Diana-Hristova-478251308997204/?fref=ts

Жестока, жестока форма показа тази година! Най-добрата ти до момента.
Трябва да призная, че в моите очи правите много странни неща, но ето, че при теб са дали страхотен резултат и след като се чувстваш добре, какво по-хубаво? :) Много ми харесват краката ти!

Честита победа! Умно напред. :)

А пък за токчетата - тренировки редовно, започни по-рано преди състезанията, гледай се в огледало, снимай се на видео. Би трябвало да помогне. :)

Благодаря Рони:)..да наистина са доста странни повечето способи:)))и аз понякога се съмнявам и се чудя..но наистина имам резултат..има мноооого работа,но това беше основата..нека да видим какво ще стане другата седмица и ще решаваме как да продължаваме напред:)))засега идеята е да изляза със свежа,обемна мускулатура,за сметка на пресата и т.н..:)))
Трябва дааа да се снимам,но и няма кой да ми помага в този позинг...и трябва да се огледам за някъква стратегия,да намеря клуб нали се се сещаш навсякъде е политика..трябва да имаш гръб..няма какво да се лъжем и заблуждаваме...за мен финал ще бъде огромен успех..по напред незнам:)))Благодаря още веднъж:)))

...иии писах ли писах и на два пъти всичко ми се изтри:(((сега имам пак търпение да опиша какво се случи...:
  Пристигаме в Бохум(700км) и се оказва,че съм си забравила обувките за състезанието!!!!!!Паника!Все пак се успокоявах някъкси,че все някои ще ми услужи,при положение,че непознавам никой...хаха..и за мой кусмет обаче бях настанена в стая с едно момиче,което на предишното състезание ми услужи с лепило за банския и се запознахме,казах и какво ми се случи и тя каза:’‘Абе ще се качиш на сцената все някък’‘..хаха и като започна да пише на някъкви хора..,на някъква позната от сексшоп,на целия хотел..имали някъква обща група...ама никой не си дава обувките..и после ми даде идея да си купя от магазина до хотела,който отваря в 9.а аз трябва да съм в 10:50 на сцената..хаха :ОООО,даже беше готова ако не се намерят да си ги смениме в движение с нея...защото тя излиза веднага след мен..а аз пък бях готова да умра от срам и да изляза във Физика..хахах толкова вложих да стигна до това състезание и накрая..заради едни обувки..крайна сметка се намериха от магазина за 20Е...черни..:(((..такаааа ясно беше,че няма кой да ми обърне внимание и да ме загрее,да ми сложи ХОТ СТЪФ преди сцената..бях подготвена...успях да намеря една жена,която има 15 години опит,но имала страх да слага Хот стъф,че можел да ми задържи вода..викам слагай...няма от какво да задържа вода..че и ръкавици и дадох и й обеснявам как точно да го слага да не ми размаже боята..цирк...сега да го постна това..да не се изтрие пак...:))

..така боята оцеля...аз си загрявам...интересно беше,че доста хора пак ме гледаха странно как загрявам..но не ми се получи толкова добре,когато съм сама...поне горната част де...сега да вметна..хората имаха огромни екипи,спонсори и т.н..нпр..един й опъва ластиците,един я маже,един й дава да зарежда...и като се ослушах..ми те нещата си ги бяха наредили още в коридорите..кой..къде,какво...естествено много се разочаровах и все си мислех,че поне тук не е чак толкова зле...но...
Преди излизането момичетата яко напрегнати,все едно бяхме на Олимпия..хахах броят се колко сме,оглеждат се едни други..пък аз се смея..залата почти празна(35-80Е билет :ÖÖÖÖÖ)явно за финалите щеше да се напълни..така...17 момичета бяхме..доста ни измориха..аз вече знаех,че няма да съм на финал...заредих прилично...и момичето от моята стая идва след 2 часа,ама една такава тъжна и ми казва леко,предпазливо..’‘Диди,и двете не сме на финал..’’ така с въпросителна интонация..хахах и аи казвам ми да им направим шоу тогава...и хайде като се започнха едни снимки,пози..събраха се супер много хора да ме гледат...и двама съдии дори с думите’‘Страхотна форма’‘..и оттам Маркус’‘..но не стига за финал нали..’‘.и онези като мишки..хахах и като цяло се говорело,че съм в посока за Физика,а не за Фигура...което няма да стане...нито мога да им наваксам 15 години стимулиране,нито искам да заприличам на героиня от фрийк шоу..извинявам се,ако съм обидила някой,но това си е мое мнение.Показах една различна мускулатура,плътна,свежа..да има още ужасно много работа...но поне ме видяха..и сега разбрах,че горна част може и да направиш със стимулиране,но крака....няма шанс...всички бяха с добре направени гърбове и т.н,но караката..-пихтия и целулит...нямаше нито една комплексна състезателка...сега пак да постна:)))

Мнението беше редактирано от Диана Христова на 20.12.15 11:20.

кат’о преживяване беше супер,запознах се с много нови лица...адски много комплименти получих...останах малко разочарована някъкси..мега доволна съм,че успяхме да покажем на 90% формата...имаше фактори,една дупка в долната част на гърба,болки в рамото..попречиха ми малко в позирането...доста е опасно без сол и с толкова малко вода да се вдига макс..но до последно ги държах:)))като цяло плановете сега са към края на Януари,започваме с ютуб клипове,като ще се опитам да има и субтитри на български:)реклама на новите продукти(умишлено не пиша какви са,от уважение към сайта),дрехи,намиране на нова работа(от старата ме изгониха,защото съм носила нестерилна храна..)..за състезания още незнам,много ми се искаше да участвам на ‘‘Loaded Cup’‘,която тази година е тук..но си трябват стабилни финанси,няма да стане само с ябълки....:))) първо възможните неща,състезанията няма да свършaт...но определено искам международно ниво:)
сега имам почивка,която вече свърши почти(1 месец),около 6 кг+..леко омазнена..нали съм женичка...не съм се лишавала от нищо наистина...тренировките са по леки,в смисъл вместо 2 серии до отказ е сама една..хахах..сутрешно кардио няма,но пък другото(1,5ч)остава:)))ще пиша от време на време за промените:)))
  И сега е време да благорадя на най-ГОЛЯМАТА..Блажка!!!!!Блаже,благодаря ти за невероятния бански,които даде точно на мен,хората които се занимават с този спорт знаят колко скъпо и трудно се сдобиваш с нещо,което да ти хареса...Благодря ти,че се отзова толкова бързо и сърдечно както винаги:)))връщам ти го с титла и много емоции(някъде в началото на Февруари):)))чакамете,когато решиш,винаги си добре дошла в Баварската столица:)))

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1