Относно програма

03.06.13
18:03

Здравейте, на 15 години съм 60кг, 165см . Искам някой запознат с нещата да ми оформи една програма, миналото лято тренирах на лостове . Мога 10-13 набирания широк хват , лицеви 30-45, кофички 20 . Та въпроса ми е дали някой ще ми изготви програма ? Имам тези уреди - Лост,Лежанка,Шанги -30кг-50кг-70 кг (правени са) . И дъмбели 5кг . Ако някой ми направи програма ще съм му много благодарен :)

03.06.13
18:14

Моя съвет е да разгледаш тук:

http://www.bb-team.org/fitness/workouts?gender=247

Да си харесаш нещо и да напишеш какво е според целите ти- които не си описал. След това съм сигурен. че някой ще се включи и ще може да ти даде съвет какво може да промениш/оптимизираш за да има ефект за теб. Едва ли някой ще ти напише наготово програма- и пак зависи и какви цели имаш и тн. Тоест отдели малко от собственото си време за теб.

03.06.13
19:11

Моите цели са да кача ММ. Но не знам как да си построя програма според тези уреди който имам затова търся помощ.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1