Прпоръчайте начин за прием на следните добавки

05.06.13
14:40

Здравейте :) искам някой да ми препоръча как да приемам следните 2 добавки >>

Biotech Tribulus Teretis   и Now foods chrome picolinate как да ги приемам във тренировъчни и как във не тренировъчни /тренирам по 4-пъти седмично/

Ако има някакво значение приемам и още няколко неща който са >> азотен буустер на Pure Black Jack :) на ON Amino 2222 и Biotech Creatine monohydrate

05.06.13
16:51

Забравих да добавя и витамините ако има значение пия по 1 хапче сутрин със закуската >> Universal Nutrition Daily Formula

06.06.13
14:44

Никой ли няма да ми даде съвет :( поне за Biotech Tribulus Teretis   :) как да го пия като тренирам и като почивам?Защото един приятел ми каза ,че влиянието му се усеща чрез натрупване в организма като монохидрата ? Нека някой даде съвет как го приемам на 21год съм.

07.06.13
15:55

Трибулуса : 1 таблета след сън и 1-2 преди сън.
Дейли формулата : 1-2 таблети дневно с хранене. Аз лично НЕ бих ги пил само пряко около тренировка.
Хром пиколината : Това определено не е едно от нещата, които купуваш без да знаеш как се пият...и все пак. 1 таблета дневно трябва да е ок, като се има в предвид, че трябва да има някоя форма на хрома и във витаминно минералния комплекс.
Блек джека е шитня, но щом си си го купил , пий го 1-1,5 дози 30 минути преди физическо натоварване само в тренировъчни дни.
Креатина 10 грама дневно разделени в 2 х 5 грама.

07.06.13
19:22

казано от Nikolai Stankov на 07.06.13, 15:55:

Трибулуса : 1 таблета след сън и 1-2 преди сън.
Дейли формулата : 1-2 таблети дневно с хранене. Аз лично НЕ бих ги пил само пряко около тренировка.
Хром пиколината : Това определено не е едно от нещата, които купуваш без да знаеш как се пият...и все пак. 1 таблета дневно трябва да е ок, като се има в предвид, че трябва да има някоя форма на хрома и във витаминно минералния комплекс.
Блек джека е шитня, но щом си си го купил , пий го 1-1,5 дози 30 минути преди физическо натоварване само в тренировъчни дни.
Креатина 10 грама дневно разделени в 2 х 5 грама.

Благодаря ти много за съветите :) ако можеш да препоръчаш някакъв хубав пред тренировъчен продукт бих ти бил още по-благодарен.Този като го изпия да си купя нещо по-качествено :) А само да те попитам за трибулуса 1 таблетка след сън и една преди сън примерно ще го пия и без значение в тренировъчни или не тренировъчни дни нали така :) почвам по 1 сутрин и по 1 вечер и така докато се свърши опаковката :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1