Болки в китката

Здравейте :) като за начало се извинявам, че правя поредната тема за болки в китката, но не намерих друга такава .. главно болките при другите идват, когато тренират .. при мен стана без да разбера .. Вече 2 седмици и половина едната ми китка ме боли при завъртане на 2те страни .. в началото беше много по силна, но сега мина до едно положение и спря .. Последно не помня и да съм я натоварвал последната ми тренировка беше за крака .. вечерта започнах да усещам лека болка като преумора но помислих, че ще мине бързо, но вечерта още се събудих от болка и ме болеше много .. нямало е подувания на мястото, където боли отидох на лекар но ми каза преумора и да спра да я натоварвам, но почивката ми се стори много голяма .. имам желание да тренирам вече .. а и след 1вата седмица е на едно и също ниво .. нито боли повече нито по малко .. мазах се с един мехлем “Кетопрофен ветпром” но пише да не се маже повече от 5 дена без лекарско предписание и го спрях .. никаква промяна .. стягах я с накитници .. с накитник или без е едно и също не мога да я натоваря по никакъв начин .. Някой да е имал подобна болка ? какво бихте ме посъветвали ? Бях чел, че болките в предмишниците се “лекуват” с натоварване та дали да опитам да я натоваря или се нуждая от още почивка ? ..

05.06.13
17:38

Същият проблем имах, и сега от време на време се “обажда” като правя френко. Та след като се мазах и аз с куп мазила, ефект нямаше, докато приятелката ми не ме посъветва да пробвам с конско мазило от ветеринарната аптека ( мисля, че се казваше Refrigerans). Без да преувеличавам след 2-3 дена болката вече почти я няма и само при тежки натоварвания се проява (и то леко). Сега профилактично и след тежки тренировки се мажа с мазилото и пия по 1 грам витамин C.Надявам се, че съм помогнал.

По-зрави!

Ерканчооооо, пий по 20 болкоуспокояващи и идвай да мятаме щангите.... усещам те, че не издържашшш :D

05.06.13
20:51

Може би използваш прекалено големи тежести,по-специално на упражненията за ръце. Освен това,ако тренираш по програмата,която си показал на 21 май,там имаш в понеделник гърди-бицепс и веднага след това вторник гръб-трицепс. Няма достатъчно време за почивка и възстановяване на ръцете. Не си писал при кои упражнения има този проблем.

Ми не преди тренирах в 1 ден и доста време тренирах по програма гърди бицепс гръб трицепс и никакви проблеми .. и аз за това се чудех ... последната ми тренировка която бях направил беше крака корем и дори не натоварих ръцете .. проблема не е там да ме боли когато тренирам а ме боли непрекъснато .. дори не мога да тренирам .. не съм я натоварвал ...

Ще се позаинтересовам за мехлема да видим ще мога ли да го намеря :)

Мнението беше редактирано от Еркан Илязов на 06.06.13 13:16.

Мисля скоро да почна да тренирам вече .. ще започна да я натоварвам макар че ме боли все още .. искам да попитам кой хват натоварва по малко китките с палеца от доло на лоста или с обикновен хват ? за лежанката главно става въпрос

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1