Авокадо - подходящо ли е вечер?

Здравейте ! Удачно ли е да използвам мазнините от авокадо вечер с изварата, като се има в предвид че до сега хапвах или около 70 гр маслини или 50 гр сурови ядки ( предимно бадеми ). В смисъл добър заместител ли е на тези храни ? Както и цяло ли да го ям или на 2 пъти ?

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 05.06.13 22:23.

05.06.13
19:41

Всъщност в 70 гр маслини няма чак толкова много мазнини.
Иначе колкото до авокадото може и 2 наведнъж да изядеш нищо няма да ти стане аз си го ям често.
Лично на мен сорта Fuerte ми е любим.

казано от Petq Pavlova на 05.06.13, 19:41:

Иначе колкото до авокадото може и 2 наведнъж да изядеш нищо няма да ти стане аз си го ям често.

По моите и изчисления 1 авокадо има горе долу мазнини колкото 40-50 гр сурови ядки, нали ?

05.06.13
20:04

казано от Qnislav Vylkov на 05.06.13, 19:57:

казано от Petq Pavlova на 05.06.13, 19:41:

По моите и изчисления 1 авокадо има горе долу мазнини колкото 40-50 гр сурови ядки, нали ?

Около 15 гр на 100 гр има и да приемем, че едно обелено средно авокадо е около 150 гр = 22.5 гр
Значи да. :D

Мнението беше редактирано от Petq Pavlova на 05.06.13 20:05.

Мерси за бързите отговори !!! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1