05.06.13
19:03
Здравейте ! Удачно ли е да използвам мазнините от авокадо вечер с изварата, като се има в предвид че до сега хапвах или около 70 гр маслини или 50 гр сурови ядки ( предимно бадеми ). В смисъл добър заместител ли е на тези храни ? Както и цяло ли да го ям или на 2 пъти ?
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 05.06.13 22:23.
05.06.13
19:41
#1
Всъщност в 70 гр маслини няма чак толкова много мазнини.
Иначе колкото до авокадото може и 2 наведнъж да изядеш нищо няма да ти стане аз си го ям често.
Лично на мен сорта Fuerte ми е любим.
05.06.13
19:57
#2
казано от Petq Pavlova на 05.06.13, 19:41:
Всъщност в 70 гр маслини няма чак толкова много мазнини.
Иначе колкото до авокадото може и 2 наведнъж да изядеш нищо няма да ти стане аз си го ям често.
Лично на мен сорта Fuerte ми е любим.
По моите и изчисления 1 авокадо има горе долу мазнини колкото 40-50 гр сурови ядки, нали ?
05.06.13
20:04
#3
казано от Qnislav Vylkov на 05.06.13, 19:57:
казано от Petq Pavlova на 05.06.13, 19:41:
Всъщност в 70 гр маслини няма чак толкова много мазнини.
Иначе колкото до авокадото може и 2 наведнъж да изядеш нищо няма да ти стане аз си го ям често.
Лично на мен сорта Fuerte ми е любим.По моите и изчисления 1 авокадо има горе долу мазнини колкото 40-50 гр сурови ядки, нали ?
Около 15 гр на 100 гр има и да приемем, че едно обелено средно авокадо е около 150 гр = 22.5 гр
Значи да. :D
Мнението беше редактирано от Petq Pavlova на 05.06.13 20:05.
05.06.13
21:28
#4
Мерси за бързите отговори !!! :)