07.06.13
08:41
В последно време не ми остава много свободно време да пиша тук, но ето че сега имам въпроси. Дойде ми и на мен време да чистя и се чудя как да си преработя режима, така че да стопя мазнините, без да изгубя много от мускула. За сега режима ми изглежда така:
Сутрин, 7:00 - 1 ябълка;
Закуска, 9:00 - сандвич с извара и пушена шунка;
Преди обяд, 11:00 - 2 яйца;
Обяд, 13:30 - 14:00 - Пиле с ориз или с картофи, или картофени кюфтета със салата, или шницел с картофи, или пълнен патладжан с кайма.
След обедна закуска, 16:00 - 1 банан; 16:45 - 1 ябълка;
Вечеря, 18:30 - 19:00;
Към 20:00 ми е тренировката.
След тренировка, 21:30 - 1 малко авокадо, или половин голямо, с резен пушена шунка или пуешко филе.
Преди лягане - малк оизвара с обезмаслено мляко.
Тренирам 4 пъти седмично, главно с тежести. Кардио правя с краката (5 мин за загрявка и 10 в края, за разпускане), но мисля като ми се освободи графика да отделям по 1 цял ден за кардио.
В момента съм 77-78 кг. на 170 см.
Темата беше редактирана от Веселин Блажев на 07.06.13 08:42.
07.06.13
08:48
Айде успех със чистенето :)
07.06.13
09:13
Не знам с какъв метаболизъм си,но аз с такова хранене няма как да изчистя.На първо място замени тези шницели и пуешки шунки с необработено месо ... тоест пуешката шунка с пилешко/пуешко бяло месо,шницела (ако е от мляно месо) с такъв от свинско необработено и/или можеш да си мелиш кайма някъде и да си правиш шницели :) Направи си пълноценна закуска,тази ябълка в 7ч. ми се струва крайно недостатъчна,ако желаеш като цяло прегледай тази статия > http://www.bb-team.org/forums/viewthread/32063 (разбира се ако желаеш да ползваш НВД) ... успех !
П.С. Като цяло ми се струва,че въобще не приемаш достатъчно количество протеин в момента,също така освен авокадото не виждам никъде полезни мазнини в режима ти,вкарай някакви ядки,зехтин,маслини и т.н.
Мнението беше редактирано от Phxxx на 07.06.13 09:51.
07.06.13
09:53
Mахни тези шунки и шницели и вкарай само филенце, ако нямаш много възможност хапвай по малко 100-150 гр на порция най-много, и вкарай още яйца. Аз сега отделям един ден само за кардио, при възможност го направи и ти, много добре се отразява, но гледай да е преди денят за крака ;) УСПЕХ !
09.06.13
19:09
Добре - махам шунката и шницела ( и без това не го готвят хубаво). Зехтин, маслини и ядки хапвам, но просто не съм го описал, защото принципно са към някое от другиоте ми хапвания - примерно с обяда или вечерята. Примерно салатата си я подправям със зехтин, варените тиквички и задушени зеленчуци също. Слагам помалко, де. Какво предлагате да сложа за сакуска и втора закуска? Не ям повече яйца, защото не ми понасят. Иначе мога да добавя примерно още едно, но само белтъка.
Алекс, прикрепям снимка. Стана малко отрязана, но нямаше къде да поставя апаратчето на по-високо.
Мнението беше редактирано от Веселин Блажев на 09.06.13 19:11.