Нужда от помощ за връщане на формата

Здравейте.Нов съм във форъма и грам понятие си нямам от диети и програми.Ходил съм на фитнес доста пъти но 1-2 в месеца несериозно.Имам ГОЛЯМ проблем.Това са мазнините на гърдите и корема.Главно на гърдите(По-точно долни гърди-около зърната)!Споделям снимка да видите какво е положението.Ходих при специалист и той ми каза че не е Гинекомастия.Затова се обръщам към вас.Преди време спазвах някаква НВД но без тренировки нищо не стана.Даже стана по-зле(загубих много мускул), а мазнините си останаха!Обръщам се към вас с идеята да споделите някоя фитнес програма за начинаещ като мен.Но само с фитнес програма предполагам,че няма да стане и затова ако е може и някаква хранителна програма за цялата седмица.Запознат съм с повечето упражнения в залата и няма да са ми голям проблем.Давайте свободно мненията си , каквито и да са те-напътствия и т.н.Ето малко инфо за мен-На 21 години съм,190 висок,92 кг(попринцип баба ми казва че от височината вадим 100 и се получава теглото ти).. Може и така да е, но аз изглеждам отвратително.Предполагам трябва СТАБИЛНО кардио от сорта на тичане,каране на колело и т.н.Поставил съм си го за цел и ще се опитам да спазвам каквото ми препоръчате!
ПП:Благодаря предварително!

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 10.06.13 07:55.

10.06.13
07:43

Като не си ходил отдавна на фитнес, започни с кръгови тренировки 1- 2 месеца. В сайта е написано за кръговите тренировки.
Да ти кажа тея фрапиращи мазнини които ги описа не ги видях много. Просто трябва да качиш мускулна маса и да се стегнеш. Така че нещата и без кардио могат да станат.

10.06.13
09:47

Влизай поне 3 пъти седмично в залата и всичко ще си дойде на мястото, нищо фрапиращо като мазнини нямаш, хората стартират наистина затлъстели и постигат прекрасни резултати.

10.06.13
09:50

казано от Никифор Николов на 09.06.13, 23:10:

Предполагам трябва СТАБИЛНО кардио от сорта на тичане,каране на колело и т.н.

Трябва ти стабилна фитнес програма със свободни тежести, за да качиш малко мускулна маса.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1