10.06.13
15:59
Здравейте от 2 месеца пия креатин монохидрат противно на очакванията ми не почувствах никакъв резултат.Нито покачване на маса нито сила,все едно както преди когато не взимах креатин пак постиженията ми бяха със същото темпо.Мисля че тялото ми не го усвоява добре.Креатин ми уж е добър на оптимум нутришън 600гр. креапюр,но не ми дава резултат ориентирал съм се към малат на сайтек.
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 10.06.13 20:32.
По принцип креатин монохидрат се е доказал като най- добрият и предпочитам продукт в сравнение с другите креатини.
Иначе как си с храненето, щото ако не се храниш добре то креатина никакъв ефект няма да има, все пак това е хранителна добавка. Като цяло доста хора имат големи очаквания към хранителните добавки, че те са нещо магическо, като стероидите примерно.
За мен дори хранителните добавки имат известен плацебо ефект.
Да не мислиш , че пък Оптимум е кой знае какво .. Най-прехвалената фирма със скъпи продукти.
Аз попринцип също като тебе трудно усещам монохидрата , за това от 1 седмица съм на матрица с 5 вида креатин и честно да ти кажа по ми харесва, макар че все още е рано за резултати.Съвета ми е и ти да се насочиш към нея.
Или нещо ти куцат храна и тренировки или просто си от онези хора на, които не им действа.
Отностно това дали е прехвалена ОН хайде недейте така да съдите по нея на база продукти предлагани на българския пазар !
10.06.13
20:10
Аз се храня добре също и тренирам здраво,не очаквах да порасна като си седя на стола.Но все пак малко да ми се повиши силата примерно от 50 кг на лежанка поне още 10 кг да дигна за тези 2 месеца.Значи може би съм от тези дето не им действа.След като ON са прехвалени какво мислите за scitek или Activlabs.
Мнението беше редактирано от dimitar ivanov на 10.06.13 20:18.
ON си е окей, търси проблема другаде:
1. неправилен прием (под 5гр си е чисто разхищение на креатина)
2. в храната
3. във възстановяването
4. в тренировките
Специално креатин монохидрата поне за мен е една от малкото хранителни добавки, които има смисъл да се пият и дават резултат. Това, че не се усвоява са някакви митове от хора, които не знаят как да го ползват.
казано от dimitar ivanov на 10.06.13, 20:10:
Аз се храня добре също и тренирам здраво,не очаквах да порасна като си седя на стола.Но все пак малко да ми се повиши силата примерно от 50 кг на лежанка поне още 10 кг да дигна за тези 2 месеца.Значи може би съм от тези дето не им действа.След като ON са прехвалени какво мислите за scitek или Activlabs.
Scietec (Сайшит) са марка която трябва да се избягва. Недоволните са с пъти повече от доволните. За другата немога да изкажа мнение. И отново да ти казвам, че ОН не е прехвалена марка.
10.06.13
21:25
Приемам около 10 гр дневно,храната ми е от месо(печено) плодове и зеленчуци.Никакви чипсове ,коли,снаксове,пържено и др глупости.Тренирам 15 дена в месеца.Тренировките са интензивни.Ми незнам къде е грешката аз имам предвид че не го усещам да ми помага иначе си имам резултат от тренировките но не е на максимум като с добавки.
11.06.13
09:38
Аз пия на PrimaForce Creaform и съм много доволен.
11.06.13
16:02
А за biotech tri creatine malate някой имали добри отзиви.
11.06.13
21:43
И още един въпрос трябва ли да изчакам преди пак да започна с креатин малата.
12.06.13
17:56
Отказах се от креатина след като изчетох няколко статии във форума.Може ли да ми кажете друга добавка която да дава сила като креатина.