12.06.13
10:21
Здравейте, имам следният проблем - при опити за предна везна имам адски болки в гърба, все едно някой ме реже с нож. Или по-точно, когато „сляза“ от лоста тогава започват болките и траят около 2-3сек. Дали, ако си почина 2 седмици ще намалеят?
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 12.06.13 10:25.
Може би ще намалеят ако започнеш да я правиш правилно, с прогресии и работа върху слаби звена (от коментара ти разбирам, че не за момента не можеш).
12.06.13
10:27
Да, така е, в момента се уча, но успявам да се задържа изпънат 1-2 сек. Ще започна отново да я уча след 1-2 месеца, пък може и по-добре да я правя. :)
12.06.13
15:39
Ясно ми е това.
12.06.13
20:42
Че 2-3 секунди болка проблем ли са?
Сега сериозно ако можеш да се задържиш 2 секунди вече я правиш. Не се напъвай много наведнъж, а просто се вдигай по няколко пъти докато се измориш.
Е и мене ме боли ама какво да се прави, no pain, no gain! Ти мъж ли си или не си?
16.06.13
19:22
Че 2-3 секунди болка проблем ли са?
Сега сериозно ако можеш да се задържиш 2 секунди вече я правиш. Не се напъвай много наведнъж, а просто се вдигай по няколко пъти докато се измориш.
Ако беше лека болка въобще нямаше да пиша във форума.
Е и мене ме боли ама какво да се прави, no pain, no gain! Ти мъж ли си или не си?
Не съм от тези, които не чувстват болка. Ти, ако си от тях - евала!
Мнението беше редактирано от Тодор Стойчев на 16.06.13 19:24.
16.06.13
21:37
Спри да тренираш гърба за седмица и използвай разни болкоуспокояващи и антивъзпалителни гелове. Никога не се тренира през болката защото е много вероятно да стане по-лошо. Ако болката ти е около лопатките (и аз имах подобна) твърде много си тренирал предната везна или не си загрявал добре.
16.06.13
23:54
…твърде много си тренирал предната везна или не си загрявал добре.
Явно това ще е, благодаря.