Добавка/и за сила и издръжливост?

12.06.13
20:29

Предстои ми изпит(специалност българска народна хореография) и имам нужда от суплементи които да ме поддържат дълго време физически активен, да държи умората далече и да ми помага да се възстановявам за 8 часа сън+стабилно високо протеиново и нормализирано според разхода на енергия въглехидратно хранене. Имам още 2седмици за самоподготовка(силово трениране в зала5х5-3пъти в седмицата и танци по 2 часа на ден-всеки ден) като преди седмица приключих монохидрат на амикс. След тези две седмици следват подготвителникурсове(една седмица всеки ден танци по 4часа+) и след това 5дни изпити. Общо за този интензивен месец искам да съм на ниво, но приоритет ми е седмицата преди изпитите плюс самите дни на изпитите ми. На 18 съм 1.83см 85кг(активно тегло 74кг). Ако сваля някое др кило няма също да е зле. Имам под ръка бирена мая и кутийка super fat burner na biotech. Разполагам с 50-60лв. Очаквам предложения за суплементи.
П.П. Пих креатина 50 дена по 10 гр. на ден а кутията беше 500гр.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 13.06.13 07:34.

AG

12.06.13
21:03

креатин, ZMA, рибено масло, витамин Д

креатинът по 5 грама на ден стига, ZMA има на Scitec евтин, рибеното масло от аптеката Abo Pharma 20 хапа по грам за 4 лева, витамин д-то се казва вигантол 5-7 лева едно шишенце и стига за много време

виж и някакъв суроватъчен протеин да си вземеш и храна

Преди изпита почини или ********* ама ти е извън бюджета.

Модерация: Имаше ли нужда ТОЧНО от такъв съвет?

Шега.

Мнението беше редактирано от Angel Gyaurov на 12.06.13 21:55.

12.06.13
22:32

Здравей! аз Ти препоръчвам N.O. Explode2.0
вчера си купих този бустер и днеска я пробвах за първи път и наистина има ефект. Тъй като работя и цял ден съм на крака след приемането на този уникален продукт направо забравих чувстото за умора.
за силата и издръжливостта: по принцип правих максимум 12 кофички на серия, после в всяка следваща падаше на 10, 9, и т.н. пък днеска направо почнах с 14 и после 13,12 и т.н.
само незнам клолко струва в България макс да е 70 лв успех :)

13.06.13
08:20

Креатин пак монохидрат ли? Щото мислех ба мъсъл фарм да си купя креатинова матрица. А ако си купя протеин излизам от бюджета...

ЖЧ

13.06.13
14:22

Вземи си DS Craze. С него ще имаш много енергия, ще учиш много добре, ще тренираш много добре, и ще ти намали апетита. Няма по-добър вариант според мен. Това е най-добрата добавка за енергия и концентрация.

AG

13.06.13
17:09

Монохидрат.

Тия бустери не знам какво толкова ги предлагате. Ще се възстановява ли по-добре от тях или ще стане по-силен? Тоя аргинин да не е по-важен от основните добавки? Не може ли просто преди изпита да удари една енергийна напитка с един Саргенор?

13.06.13
18:58

казано от Железен Човек на 13.06.13, 14:22:

Вземи си DS Craze. С него ще имаш много енергия, ще учиш много добре, ще тренираш много добре, и ще ти намали апетита. Няма по-добър вариант според мен. Това е най-добрата добавка за енергия и концентрация.

Не го лъжи :D

05.07.13
10:45

Пробвай с Rhodiola Rosea. Винаги когато имам много стресови периоди я взимам и действа безотказно - пробвал съм на NOW, Vemoherb, но понеже мисля да се запазя със стабилно количество ще търся на прах.

05.07.13
20:15

Родиолата наистина е добър избор. Преди самият изпит мога да ти препоръчам Kwik energy на Юнивърсъл, 400мг кофеин в една таблетка. Действа безотказно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1