Тренировъчен и хранителн режим

Здравейте аз съм на 15 години и съм много слаб направо вейка.Висок съм 167см и тежа едва 50 кг Малко над 2 месеца тренирам вкъщи и спазвам хранителен режим Явно има някакъв резултат защото преди бях 44кг Режимът ми е сления  сутрин до 10 00 закуска,квото има сандвич пица тренировката 3х50 лицеви 3х20 кофи хващам се за пералнята и за масата :D 3х40 коремни  обяд пак същата тренировка  вечеря пак същaта тренировка  вдигал съм повторенията  В началото започнах с 40 лицеви 10 кофи и 30 коремни и постепенно съм ги вдигал с по 5 Работата е там че виждам известна разлика за 2 месеца но мисля,че може да има много по-голям ефект Молбата ми към вас е да ми съставите режим от хранене и тренировки защото мисля че с друг режим на хранене и други тренировки за 2 месеца много повече можех да постигна  Наясно съм,че няма как за 2 месеца да стана нацепена батка  Тези тренировки,които правя сега заемат почти цялото ми свободно време  Все пак аз излизам и навън  имам социален живот  Искам да кажа  че сутрин  обед и вечер ги правя  а не на веднъж и поради тази причина ми се заема голяма част от времето  По принцип излизам от 17 00 до към 20 21часа с малки изключения  Също така не знам и какви храни да ям но не мога и да ям всичко защото се занимавам със пеене и някой храни ми пречат на гласа  Та просто искам да помоля някой да ми създаде един режим от хранене и тренировки съобразявайки се с тези неща  които споменах по-горе ще съм ви изключително благодарен!

ПС Съжалявам че пиша без препинателни знаци но постоянно ми излиза преди като натисна да публикувам че съм прекалил с препинателните знаци

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1