Уличен Фитнес за лятото.

Д(

16.06.13
17:32

Здравейте маняци на тема тяло. Искам преди да ви попитам това което ме интересува да ви кажа че търсих наистина много и така и не можах да намеря това което ме интересува. И така на въпроса лятото ще заминавам в чужбина да работя, и няма да мога да посещавам фитнес зали за цялото лято демек 3-месеца. Въпроса ми е ще мога ли за тези 3-месеца ако тренирам през ден или 4-ри пъти в седмицата на лостове и успоредка ( под успоредка имам в натпредвит два стола защото не разполагам с успоредка ) дали ще мога да кача малко мускулна маса и да се оформя най-вече, също така дали мога за това време и чрез тези тренировки да уголемя раменете си и гърдите ?! Ако тренирам така : 5х10-15 кофички, 5х10-15 различни видове набирания, 300 лицеви упори с различни хватове, коремни преси и всякакви други упражнения които ще мога да правя на лоста и на столовете и с собственото си тегло. пп: Аз сам момче на 18 прясно навършени, височина: 171-173см, тегло: 74-76 кг ( с много малко омазнено коремче ;д) И ако може някой с по-голям стаж да ми зглоби някаква програмка ;д ( малко нахален идвам ама кво да се прави... ;д) Поздрави

16.06.13
18:22

Може, то и нищо да не правиш тези 3 месеца нищо няма да ти стане, но може!

Д(

16.06.13
19:07

казано от Юли на 16.06.13, 18:22:

Може, то и нищо да не правиш тези 3 месеца нищо няма да ти стане, но може!

Не можах да те разбера ?

16.06.13
22:01

Казвам ти, че това което си попитал е възможно!

Д(

16.06.13
22:11

Ок..мс за отговора, а дали ако тренирам всичко в един ден няма да е грешно или.. ?

17.06.13
07:55

Зависи от много неща - упражнения, серии, интензивност, почивка

Д(

25.06.13
00:09

....

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1