Промощ при избор на подходящ режим

17.06.13
21:30

Здравейте!Поразрових се доста из сайта и си направих труда да прочета за всеки хранителен режим по нещичко , но така и не разбрах кой е най-подходящ за мен ... Ще се радвам ако някой ми помогне в избора.Ето и малко инфо за мен : На 15 години съм,184 см,83 кг ..Целта ми е да сваля малко от мазнините и да натрупам маса - което не ми е проблем - притесняват ме мазнините .. За тренировките: лятото ще тренирам малко по-усилено - сутрин много рано тичане + баскетбол + лостове и следобед лицеви+коремни+скачане+крака ... Иии това е за мен.. Като че ли най-много ми допадна РБД за подържане на форма , но не съм убеден..Освен че искам да свалям мазнини,искам все пак и да имам енергия , за да мога да си издържам тренировките...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1