Kickbox и лостове

17.06.13
21:44

Здравейте, аз съм момче на 16 год и ходя на лостове (преди съм се занимавал и със кикбокс). Като добавки пия протеинова матрица  и аминокиселини.
Така та въпросът ми е ,ако съчетая 3 тренировки кикбокс с 2 лостове като събота и неделя са ми за вистановяване, ще успея ли да премахна излишните мазнини и да запазя мускулатурата (ръката ми е 39,6 чиста без манини.)Най-големият ми страх е от претрениране и изгаряне на мускулите (така стана миналото лято, когато от 84кг и183 см височина свалих на 72кг за има няма 1 месец, но това беше за сметка на мускулатурата).Сега като кила съм 83 и без промяна в ръста.
Мерси предварително!!!

18.06.13
10:08

Здравей. Не мисля, че тая комбинация от тренировки - кик бокс и лостове, ще ти бъде проблем. За да имаш добро възстановяване ти трябва и добър хранителен режим, защото това дали ще свалиш мускулна маса си зависи главно от това какво ядеш. Иначе 3 тренировки кик бокс (които са си супер откъм кардио) и 2 лостове не са много и няма да претренираш с тях.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1