18.06.13
11:22
Здравейте!
Обичам да тренирам по малко ,бягане, фитнес .. просто за тонус, но сега започнах да посещавам нов фитнес клуб и съм твърдо решена да стегна тялото си и то здраво!Разгледах програмите ви ,но ми е адски трудно да избера само една.Как мога да съчетая програма за стегнат корем ,задни части и програмата за кондиция и отслабване(не толкова отслабването)?Искам да тренирам основно краката си,бедрата,задника и корема.Имам нужда от програма и съвет как да я направя.За сега разполагам с време за тренировки всеки ден.Ще бъда адски благодарна на всеки ,който ме насочи :) Храня се правилно,съобразно тренировките.Бих искала малко повече релеф ,това е което мога да кажа за мен и ви благодаря предварително :) Хубав ден!!!
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 18.06.13 20:36.
18.06.13
11:29
Забравих да вмъкна нещо важно! В никакъв случай не искам да тренирам ръцете,раменете и гърба си, защото е достатъчно едър хах :) Ако направя и едно упражнение в тази област заприличвам на културистка ,а аз не искам това !
18.06.13
11:39
казано от Borislava Konstantinova на 18.06.13, 11:29:
В никакъв случай не искам да тренирам ръцете,раменете и гърба си, защото е достатъчно едър хах :)
С това условие елиминираш ВСИЧКИ добре балансирани (съответно добре работещи) тренировъчни програми.
казано от Borislava Konstantinova на 18.06.13, 11:29:
Ако направя и едно упражнение в тази област заприличвам на културистка ,а аз не искам това !
Моля те, издай тайната - как става това?
С няколко изречения можеш да затриеш цяла индустрия!
18.06.13
11:44
Хах ми не знам ,объркала съм си професията....И какво сега ?
18.06.13
11:55
Сега... и аз не знам. Искаш програма за тренировка за крака и корем - това е, просто изяснявам за какво говорим. Нямам амбиции да атакувам чисто фантастичните филми в главата ти (тези за културистичния вид)... и понеже не одобрявам подобно едностранчиво трениране, само ще наблюдавам темата, за да видя дали някой все пак ще се наеме с това. Упражнения за крака има много, за корем - също.
18.06.13
12:07
Хах благодаря , много ми помогна ;) И да ,преувеличавам с културистичния вид,просто искам да се разбере ясно как НЕ ИСКАМ да тренирам ръце и гръб ! За съжаление няма да се “напомпам” и да ти изпратя снимка,за да видиш за какво говоря . И какво искаш да кажеш... просто да правя упражнения без програма ?
Привет, Борислава,
както Кольо вече е отбелязал, решението да не тренираш горна част не е добро. На мен ми е любопитно що за огромни мускули имаш в горната половина, за да не искаш да ги тренираш? Някоя снимка без глава ще свърши работа. Понякога собствената ни преценка е замъглена.
След това, не си дала информация за себе си. Изразът “леко напреднал” е изпразнен от съдържание, щом липсват конкретни стойности. Стажът в залата не е от значение за “напредването”, но все пак има отношение. Та започни от възраст, опит в залата, дай програмата и работните кг., за да могат тези, които ще те съветват, да го направят по - прецизно.
18.06.13
12:15
Знаете ли ,благодаря, но май сама ще си направя програма :)
А може пък просто да качиш някоя снимка на големите си мускули и да ни “затапиш” отвсякъде? (rock)
18.06.13
12:48
:) Да , мога , но нямам нито една снимка за съжаление.На мен не ми харесва че имам толкова широки и едри рамене и гръб , не мисля , че ще ги снимам.
18.06.13
12:55
Няма нужда да възприемаш тези неща като лично и/или враждебно отношение. Тук такова няма. Хората, взели отношение по темата, просто са на различно от твоето мнение за тези неща, тъй като имат различен опит.
18.06.13
13:55
Пробвай стъпките, които направих и аз когато посетих форума:
1. Отваряш страницата;
2. Пишеш статия и си мислиш, че разбираш;
3. Кольо, Петко, Трънчо или някой от другите с акъл ти казват, че нищо не разбираш и ти показват грешките ти;
4. Взимаш си поука и се вслушваш в съвета;
5. Надграждаш!
НЕ Е ТРУДНО, НО ПЪК ЗА ТОВА Е МНОГО ЕФЕКТИВНО! :)
Та майтапа на страна, нищо не разбираш от фитнес, тренировки и почивки, това че си бягала месец в парка на УНСС не значи, че имаш опит или си напреднала или изостанала. Говоря напълно образно. Запознай се малко с начина на трениране, упражненията, релаксацията и почивката след тренировки, хранене и всичко ще си дойде от само-себе си. Кольо се опита да ти намекне, че само с един вид упражнения няма да получиш ефекта, който търсиш, а причината за това са много фактори, в които няма да се задълбавам.
Надявам се, че ще се вслушаш в по-компетентните и ще извлечеш ползата от това.
Поздрави!
Мнението беше редактирано от Влади Андонов на 18.06.13 14:09.
Ако искаш вярвай , много е грозно такава форма на тялото - /\ ,( смисъл много развита долна част на тялото , а отгоре тънко та се чупи от вятъра ) отколкото такава V образна форма на тялото.Затова си тренирай и за горна и долна част , пък когато гърба ти стане 120 см и ръката 40 см тогава ще му мислим.Ако краката ти са колкото ръцете , много вероятно е ръцете да ти изглеждат големи спрямо краката , щото ги виждаш по-отблизо :D.
Мнението беше редактирано от Пенев на 18.06.13 14:07.
18.06.13
15:41
е, какво толкова трудно има-отваряш секцията упражнения за бедра има някъде около 60 упражнения-съчетаваш си ги по 4-5 и си готова :)
ех, как аз нямам този ген на “огромния” гръб, ами се блъскам като грешен дявол :(
П.С. Пенев, не си прав- ръцете ми са по-близо до очите, а колкото повече ги гледам, толкова по-малки ми се струват :( чак ме е яд че имам толкова тънички ръце :) а като погледна краката отгоре надолу и ми се струват едни къси ... :)
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 18.06.13 15:43.
18.06.13
20:33
Формата на тялото ми не е /\ а е съвсем нормална и бих казала красива!И следващата една година ,дори и с тренировки не мисля, че долната част ще се развие много повече от горната , не съм магьосница! И да ,не разбирам от фитнес и тренировки толкова ,ако разбирах нямаше да искам съвет, който НЕ получих.Писала съм ,че съм бягала и правила упражнения във фитнеса за тонус, а сега искам оформени бедра ,стегнат задник и релефен корем!
Администраторите могат да затворят темата