Проблем при натоварване

19.06.13
15:56

Здравейте, извинявам се че ви безпокоя, ама не знам към кого да се обърна. Значи при натоварване ми се замайва главата и чувствам главоболие, ходих при кардиолог кръвно, сърце всичко е ок, изпрати ме на невролог изписаха ми СТИМОЛ прахчета да пия, казаха ми да ги пия седмица и после да отида да пробвам да се натоваря и ако стане така пак да пия по 2 на ден, до сега пиех по едно, днес реших да ида на зала преди тренировка си измерих кръвното беше 133/71-94 пулс, отидох в залата и още със загрявката ми се замай главата, спрях за момент, след 5-10 мин. пробвах пак, и пак ми стана така, реших да си измеря кръвното беше 148/85-107 пулс. и не знам от какво е. Ще съм много благодарен ако можете да ми помогнете. Още веднъж извинете за притеснението. Четох във доста форуми, че е възможно кръвното ми прекалено рязко да се покачва а не постепенно, не знам точно как се казва това изследване но предполагам кардиолог го прави това

19.06.13
19:36

А ти обясни ли на въпросните специалисти какъв точно е проблема? Защото кръвното налягане се влияе от много различни фактори. Ако нямаш патологични предпоставки за това, напълно възможно е да го вдигаш на емоционална основа. Замайването и главоболието, не винаги са индикация за високо кръвно налягане, а може просто да си ги внушаваш. Освен това би трябвало да отчиташ и времето, имам предвид температурите навън, те също може да са предпоставка да не се чустваш добре. Принципно уреда който ти измерва кръвното налягане през определен интервал от време се нарича - Холтер. Носиш го няколко дни, и уреда записва динамиката на кръвното в определени интервали. Аз съм носил такъв уред преди години, и вдигах кръвно, но след един милион изследвания се оказа че е на емоционална основа, и нещата които чуствам просто са ми в главата, а реално всичко си е било ок. Иначе динамиката на кръвното зависи от много фактори. Няма такова нещо като рязко и постепенно. В различни ситуации, кръвното се покачва или спада с различна скорост. Помисли върху варианта, проблема ти е да психически! Успех

Carbohydrate

19.06.13
19:46

По подробно напиши. При какво натоварване става така, какво толкова правиш? Години, тегло, спортувал ли си до сега, забелязал ли си го преди,от какво ти лично мислиш че може да е и т.н.? Повече информация трябва.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1