Прищипан нерв,разтегнато сухожилие или друго?

Привет на всички!!!!! Имам следния проблем, от няколко дни насам една странна,непостоянна болка в дясната част на гърба, точно под “перката”. Днес се появи докато правих лицеви опори... В училище реших да повися и да се набера на лоста, за да видя дали ще има болка пак. Та леко отначало, после нищо. Което мен лично ме навежда на мисълта, че е нерв, защото ме боли само като се протегна или “изкълча”. Много бих искаш да чуя и вашите мнения, благодаря ви!!!!!

ПС. току що забелязах че когато си взимам въздух леко прегърбен ме боли, а когато вдишвам изправен - всичко е ок. ТовА ме кара да клоня към мнението “прещипан нерв”. Все пак се считам за некомпетентен... Така че ще се радвам да видя вашето мнение! Блгодаря ви още веднъж пичове!!!

Темата беше редактирана от Рапунцел Разбойникът на 20.06.13 00:36.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1