колело навън и съчетание с тренировка

Темата е заключена.

21.06.13
17:41

Здравейте, така и не намерих отговор на един въпрос ..
2-3 пъти седмично карам колело в парка, горе-долу по около 2 часавечер, приблизително 15-17 км. Нямам представа дали има ефект и дали е добре или зле от гледна точка на това, че може би тъй като е невисокоинтензивно и само кардио губя мускулна маса..не знам... факт е че отслабнах,но въпроса ми е как да го използвам по подходящ начин, тъй като го правя за удоволствие.
Понякога в деня ми за треноровка, когато съм карала пропускам кардиото  на тренажора и правя стандартните упражнения - клекове, лицеви и т.н след колелото.  но доста често е просто самостоятелно без нищо.
Въпроса ми е първо зле ли етова за малкото ми мускална маса и 2. гледам че доста хора редуват един ден тренировка във фитнес един ден само кардио...но не ми е ясно с каква цел? разбирам, че го правят за да горят и после оформят, но не е ли по-скоро вредно, защото така нямаш време за възстановяване? а и все пак това не са някакви слоеве дето триеш и добавяш на следващия ден каквото искаш - в случая мускул .. дайте съвет

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1