Стромба.

Темата е заключена.

Здравейте, момиче на 17години съм. Тежа 54кг, висока съм 1.59. Нямам много излишни килограми, но искам да сваля 5кг., да се орелефя, стегна изобщо тялото ми да придобие хубав женски вид на изваяно и натренирано тяло, а не на отпуснато момиченце. Въпроса ми е, ако взема стромба, колко цикъла са нужни, по колко хапчета, кога да се пият, как да се пият общо взето ВСИЧКО. Тренирам, храня се здравословно, ако е от значение тренирам към 12:00 и след това кардио на стадиона, но искам да опитам със стромба. Моля, ако ще ме критикувате за избора ми, по-добре си замълчете. Така съм решила, мой избор, мой живот, моя ще е грешката, ако това е такава както и мой ще са последствията. Благодаря Ви предварително.

Модерация: Не е позволено обсъждането на забранени медикаменти.

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 21.06.13 18:49.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1