Якоо... Някой може да и е казал, че ще има повече пауър така. :D p.s. Ще има ефект, но не и ако иска да отслабне.
Мислех, че четенето на лекции на пътеката е класика. :x
Това с вафлата нищо чудно някой велик дигач, който твърди, че клекът и тягата са “мъжки” упражнения, да и го е казал.
И една приятелка преди време ме пита дали трябвало да се яде много сладко преди кардио. Не знам кой й беше вкарал мухата в главата. Не успях да я убедя, че е точно обратното.
Обаче с тия стереотипи “мъжко” и “женско” не е добре положението.
Мнението беше редактирано от Дани на 19.07.14 00:06.
Ето това си е откачено, това е в залата на Дони Шенкъл, California Strength… където Дони и прателчетата му правят състезания на гаджетата си :D
Маниаци. :) И добре изглеждат момичетата.
Тия мъже ако не са успели да си избият комплексите чрез щангите, поне - чрез щангите на гаджетата си. :D
вторник 8 юли
лег с гирички 14 с 2х3кг 10 с 2х5кг
лег 8 с лоста, 5х10х25кг (Е, кво, поне не е с лоста. :D )
2 кръгчета:
раменна преса 8 с 2х5кг
вертикален скрипец с хват въже 12 с 1 плочка (Ама казва ли ти някой колко тежи. :D Е, не съм и питала.)
последователно сгъване за бицепс 20 с 2х5кг
разтваряне за задно рамо с гирички 14 с 2х2кг
2сс:
концентрично сгъване за бицепс 8х5кг всеки
разгъване зад глава за трицепс 14х3кг всеки
30 минути :D Добре де, 29. Мога да си засичам да ги правя за време. :D
Да бе,половин час, ама едва си занесох торбата с пазара на връщане. 8-) :D
Последната 10-ка на лежанката я направих с мост. То леко бе. С мост и баба знае. Така имам чувството, че и 10 десетки мога да направя.
Айде малко шантава музика: :D
сряда 9 юли
сутринта: кардио 20 минути(10 обиколки на малкия стадион) 3км
следобяд: 1ч 30 интегрална йога
вечерта: 1ч модерен балет
Между кардиото и йогата направих доста акитвна разходка с кучето. :) Осъществих детската си мечта. :D Покатерих се 2 пъти догоре даже, като втория минах като маймунка на ръце до другия край и се спуснах. После слънчеви поздрави, мост, свещ, рало и не знам си още какво. :D
Мнението беше редактирано от Дани на 10.07.14 22:13.
10.07.14
01:23
По-добре не се катери по тези врати, не са много стабилни. (Тренирам ръби на този терен) :)
Благодаря за съвета, сигурно си прав. Има си въжета за тази работа. :)
Съвсем спонтанно реших да пробвам, не очаквах, че ще успея. Така се изненадах и когато преди време направих 10 лицеви опори, а мислех, че не мога нито една. :D
Като малка гледах жално момчетата как се набират, докато аз трябваше да се качвам на един голям камък, за да стигна с ръце този уред, който прилича на хоризонтална шведска стена, не знам как се казва. :D
четвъртък: 1ч модерен балет (F)
Killer Cage се казва, любимият ми уред за метконо-храдкор изпълнения (devil)
Мерси много. (party) Винаги съм се чудела как се казва. :D :D :D
Само че, не знам какво може да се прави на него, освен да се минава на ръце и... в най-добрия случай коремни преси.:D
Разбира се, разнообразието варира сигурно от тренираността. А и в близките години не съм се докопвала до такъв.
Уф, сега ми се доходи до Раковски само, за да вися като маймуна. :D
Може да си правиш комплекси на него.
Ако Момчил не беше продал пудовката, се сещам за доста вариациии :D
Но пудовка винаги ще се намери.
Бягаш 100 м минаваш на килър кейджа 2 тигела, 20 клека, 10 лицеви, пак минаваш на кейджа, бягаш 100м...
Смисъл това е на прима виста, меткони могат винаги да се измислят, по-изродската част идва като се вкарат и щанги :D
Супер. :) Комплексът ми харесва, защото е СТ. Може да пробвам някой път за разнообразие.
Мисълта ми беше освен да се минава на ръце, дали може да се ползва за нещо друго самия уред? :)
петък 11 юли: планина
събота 12 юли: фитнес
сумо тяга 2х12х20 10х30 3х10х40кг
разгъване за квадрицепс 2х15х10кг
тяга с прави крака 2х12х20кг
напад 2х20х10кг всеки крак
калф машина от стоеж 2х12х30кг
аддуктор 2х20х2 плочки в сс:
абдуктор 2х20х1 плочка
хиперекстензия 2х10
планк 1 мин; 45 сек
(почти) 1 час !!! :D
Една от любимите ми музички за релакс: :)
Мнението беше редактирано от Дани на 14.07.14 00:41.
неделя 13 юли
лег с гирички 14х6 10х10кг
лег 8х20 6х25 5х10х27,5кг (party) :D
вертикален скрипец 3х15х20кг
раменна преса 2х14х6кг в сс с:
разтваряне за задно рамо с гирички 2х14х4кг
скотово сгъване с крив лост 2х12 в сс с:
френско разгъване с крив лост 2х12
планк 2х45сек
Изненадах себе си. Последният път едва направих 3-ки на 30кг. :) Другите упражнения умишлено с леки тежести и много повторения, въпреки, че е за горна част - колкото за “флашинг” и стречинг. Раздвижих се чудесно преди работа.
Хубва неделя на всички. (F)
13.07.14
18:02
планк 1 мин, 45 сек
Много добре!
Това време до отказ ли ти е?
Оу, грешка. Веднъж 1 мин и отделно 45 сек. :D :D :D
Ама, да взема да пробвам повече.
п.с. Все пак мерси. :D
Мнението беше редактирано от Дани на 13.07.14 21:07.
14.07.14
12:04
Оу, грешка.........
Не, бе не се притеснявай. Такива натоварвания чета по дневниците тук, че направо ми се е изправила косата и ме е яд колко съм кекава :) В страхотна форма си и съм сигурна, че планка ти върви! Ще е интересно да видиме колко ти е макса :)
понеделник 14 юли
клек 15,12х20кг 8х35кг 5х5х45кг
тяга 15х30кг 8х45кг 3х5х55кг
планк 75 сек; 30 сек Еми толко’ брат. :D
30 мин
Мерси. :) “Аз съм обикновен човек съм си.”
Защо се чувстваш кекава? Не е ли по-добре мотивирана? :) В общи линии, резултатът е пропорционален на вложените усилия, така че всичко с времето. ;)
вторник 15 юли
лег с гирички 14х6 10х10кг
лег 8х20 6х25 3х5х30 2х10х30кг (rock) :D (Йога прави чудеса.)
вертикален скрипец 15х10 12х20 2х10х30кг
хоризонтален скрипец 15х10 12х15 10х20кг
раменна преса 2х12х6кг в сс с:
разтваряне за задно рамо 2х12х4кг
вертикален скрипец с хват въже - трицепс 5х15х10кг в сс с:
последователно сгъване за бицепс 5х20х6 (общо, 3 кг гирички)
планк 2х30сек
45 мин
Горна част. 10-ките на лежанката с мост, измъчени, без да ме пази никой. Много приятно упражнение. Клекът и тягата направо ми спират тока. Лежанка мога да си правя през ден-два. Наистина много бързо се възстановяват гръдните мускули. :)
Имам много голям прогрес с отболяването на прословутата ми хиперлордоза. Дали от йогата (всеки ден асани и дихателни техники) или фитнеса, или от комбинацията. :) На нивото, на което аз ги практикувам не си пречат, по-скоро се допълват. Много яко усещане. Дори след 9ч смяна права, като вчера и днес, почти не ме боли, даже имам пауър за фитнес. :)
четвъртък 17 юли
крос-тренажор 10 мин
лицеви опори 2х15
клек 20ст 20х25кг 2х15х35кг
сумо тяга 12х35кг 3х10х45кг
тяга 2х10х50кг (Имаше наредена щанга, как да я пропусна.)
40 минути
Тренировка за цяло тяло ще го броя, в стил кардио.
2 месеца и един ден на фитнес, йеаа. Рекорд. (rock) :D :D :D (giggle)
Чакам палачинката с овес да стане готова и после на йога. :)
p.s. Малко на меморис ме изби. Това е от Несебър, една маниашка зала, в която ходихме с Момчил около месец. Там се тренираше по джапанки или без джапанки. :D
Мнението беше редактирано от Дани на 17.07.14 17:03.
Мило дневниче... Добре де, спирам с иронията. Онлайн може де се изтълкува погрешно. А и нали била негативно качество.
Ще се опитам да бъда нормална и още по-скучна. (headbang)
петък 18 юли
следобяд: 1 час йога за начинаещи
късно вечерта:
тяга 15х30кг 10х40,50,60кг 4х70кг 3х5х60кг
в суперсерия:
вертикален скрипец 2х15х20кг Колкото да премахне компресията от гръбнака
лицеви опори 2х10 За коремче
25 мин
Тягата боса. Miss U Несебър. :D На работните серии почивах доста, може би 2 мин.
4 силови тренировки за седмицата.
2 месеца и 2 дена фитнес:
Мнението беше редактирано от Дани на 11.09.14 02:45.
Не само Несебър, ама като гледам и какво е навън, ще ни липсва и Розов Свят, макар че аз не губя надежда ;)
Така ли се казва? :D Тъкмо щях да ти пиша ЛС. Надеждата умира последна, така че банският е в сака, пък ще видим. ;)
Бахти, досега се любувах в огледалото да видя кво селфи да си правя утре. (headbang) (headbang) (headbang) Пусто време.
Мнението беше редактирано от Дани на 19.07.14 01:09.
понеделник 21 юли
крос-тренажор 5 мин (“Ride in the park” :D )
2-3 мин стречинг, кобри, кучета и други животни
лег 1х10х10кг(дъмбели, общо) 10х20кг 10х25кг 3х5х30кг
клек 20 със собствено тегло 15х20кг 10х40кг 3х5х50кг
тяга 10х40кг 10х50кг 3х5х60кг
общо 45 мин :)
Цяло тяло, корем и кардио ще си го броя. Толкова се изморих, че не си оставих нито въздух, нито сила за нещо друго. Може би щеше да е по-разумно да направя 5-10 мин пътека ходене и после бягане. Но обичам да се надценявам с килограмите и после да пропускам половината тренировка. :)
Все пак, половинчасовите тренировки ми се отразяват много добре чисто визуално. Реално не тренирам корем, но е по-релефен от всякога. Дори съм качила 1-2кг. Рамото и ръцете също изглеждат малко по-добре.
Умря циганката, дето ме хвалеше, сама да си кажа. :D
Да спомена и че без мост няма 10-ки на 30кг лежанка. (wasntme)
Ааа, и днес преди, след работа и по време на обедната почивка си написах една камара програми и нито една не спазих. (mooning)
сряда 23 юли
10 обиколки на малкия стадион (3км за 20,30мин)
Монотонно кардио в дъжда. Тъкмо пристигнах на стадиона и заваля. След 5-тата обиколя спря. Видя, че няма да се откажа. (devil)
четвъртък 24 юли
2 обиколки загрявка (600м за 4 мин), спринтове 10х100м
Монотонно кардио в жегата!? Абсурд. Спринтове, по неволя, на сянка! Последните 3-4 бяха уникално бавни. Мога да ги броя за разпускане. Така е, като правя спринтове за втори път през живота си. Не ми мина през ума да намаля отсечките.
Въпреки това, докато бягах, едно момченце се провикна: “Колко бързо тича тая кака!... Хайде по-бързо, по-бързо... Тя тича по-бързо от мене!” Отговорът на бащата: “Това е, защото ти си нисък и дебел.” (headbang)
петък 25 юли
лег 2х10х6 (гиричких3кг) 6х20 5х5х30кг
вертикален скрипец, хват на чупката на ръкохватката 2х10х10 6х20 3х10х30
раменна преса с гирички 2х10х6 3х10х10кг
сгъване за бицепс от стоеж 5х5х13,5 (малкия прав лост)
разгъване за трицепс, в.скрипец с хват въже 15х10 6,8,10х20кг
около 45-50 мин Доста съм почивала. (wasntme)
следобяд: 6 обиколки за 12,30мин (1800м; може и няколко метра повече да са, защото бягам във външните коридори, но не им придавам голямо значение)
Лежанчето без мост. Естествено, докосвам гърдите на всяко повторение. Не посмях да правя повече повторения, защото никой не ме пазеше. А веднъж се затиснах и умрях от срам. (blush)
Имам убийствена треска на дупето и корема от спринтовете вчера. Ето кои са най-слабите звена! Нали спринтовете натоварват най-хармонично краката.
Дупето - най-слабото звено!? А аз мислех, че е най-дебелото! :D
Мнението беше редактирано от Дани на 25.07.14 17:32.
петък 25 юли
капучино
пържола пилешко бутче, 100гр руска салата, 100гр снежанка, черна питка Не бях яла месо сигурно 3 седмици.
36 гр оризовки с вкус на портокал и шоколад
250мл кола зеро
“овесено чудовище” - почти цялото: 4 яйца, 10сл овес, 250гр извара, хим.сол, сода
36 гр сусамка със сушени плодове и ядки, няколко бадема, резен грейпфрут, няколко фъстъка
Не е като да не ям. (wasntme)
Мнението беше редактирано от Дани на 26.07.14 16:26.
26.07.14
07:30
Отговорът на бащата: “Това е, защото ти си нисък и дебел.” (headbang)
А би трябвало да е - “Хайде да потичаме и ние!” :( Странен свят...
събота 26 юли
2 мин крос-тренажор
лег с мостче 10х20 3х10х25кг
широк клек 10хсобствено тегло 10х20 3х10х30
тяга 3х10х40
калф машина стоеж 3х10х20кг
повдигане на пръсти на трупче 2х12х5кг за всеки крак
3 кръга х10 повторения с 2кг гирички:
последователно повдигане за предно рамо (общо 20 повторения)
повдигане встрани за средно рамо
разтвяране за задно рамо
трицепсово разгъване зад глава с дъмбел 10х5 3х10х7,5кг с двете ръце
концентрично бицепсово сгъване 2х10х5кг всеки
разгъване зад глава 2х12х3кг за всяка ръка
хиперекстензия 10
планк 75 сек
1 час общо силовата част
10 мин ходене под наклон на пътека (10 наклон, 6км/ч) Цялата бях мокра!
Имам треска на корема, дупето, аддукторите и бицепса. Вчера тренирах горна част, а краката ми са още изморени от спринтовете онзи ден. Видях се в чудо какво да правя във фитнеса, затова - от всичко по-малко. Гледах да е по-бързичко, по-малко почивки. Колкото по-малко, толкова по-малко. Казал Мечо Пух, когато не му се правело кардио. :D
Пропуснах зумба-партито. Сигурно е било голяма забава, но реших да не се разпилявам с хиляда дейности. И накрая - нищо като хората. А и наистина се чувствах много изтощена, цял ден права, недоспиване и т.н.
Поздрав от фитнеса:
:D
Моята “диета за релеф”:
капучино
50гр сникърс
кафе
100гр шоколад с 60% какао
125 гр извара
3 яйца на фурна с 3-4сл овес и хималайска сол
половин кафе
(тренировка)
банан, 18 гр оризовка с вкус на ягода и шоколад
предстои още едно овесено чудовище - 3 яйца, 3-4сл овес, 125гр извара, хим.сол
Дописвам:
неопределено количество ориз с кисело мляко Милото го сготвило чууден.
Мнението беше редактирано от Дани на 26.07.14 22:54.
неделя 27 юли
половин кафе
банан
капучино
половин грейпфрут
малка шопска салата, донът, тройно капучино
бургерище- пържола пилешко бутче, пържени картофки, задушени зеленчуци, малко руска и снежанка, половината хляб (”Космополитън” трик)
Диетата за релеф. Ама, какво бе, и целулитът е релефен!?
Наработих се, разходих кучето и тръгнах за фитнесче... и осъзнах, че в неделя затварят по-рано. (headbang)
3 силови тренировки и 1 бягане за седмицата.
Мнението беше редактирано от Дани на 11.09.14 02:43.
понеделник 28 юли
широк клек 20 със собственото тегло, 10 с лоста, 6х40кг, 5,7,10,7,5х50кг Мои си пирамиди.
аддуктор машина 20 с 1 плочка, 2х20 с 2 плочки в суперсерия с:
абдуктор машина 3х20 с 1 плочка Да седна малко да си почина. :D
сгъване за задно бедро 20,15,12х10кг в суперсерия с:
разгъване за предно бедро 20,15,12х10кг Много хубаво се разтегнах.
калф машина от стоеж 2х12х30кг
хиперекстензия 10
планк 30 сек
общо със загрявката и разпускането 50 минути
Могло 10-ка на 50, ама трябвало да се напъна. (nnotok)
Мнението беше редактирано от Дани на 28.07.14 13:19.
Джънкът от днес:
по 1 (голяяма) сл фъстъчено масло и мед Може би трябва да са повече, за да не налитам по-късно на захар като мечка стръвница.
(тренировка)
140гр баничка, 55гр сладолед
капучино, малко печена соя, гофрета с шоколад
много печена соя
бургер - пържола пилешко бутче, пържени картофки, задушени зеленчуци, сиренца, 1/4 ог хляба Прогрес. :D
диня :x
Снимка на актуалното тумбаче след Сръбската скара:
Може ли от ония спрейчета, да си я изрисувам? Или някой да ми покаже как се работи с фотошоп?
Мнението беше редактирано от Дани на 29.07.14 00:15.
29.07.14
00:22
Снимка на актуалното тумбаче след Сръбската скара:
Може ли от ония спрейчета, да си я изрисувам? Или някой да ми покаже как се работи с фотошоп?
не бъди скромна,пресата е доволно добра 8-) (giggle)
Оу, мерси. (blush) Защото не си видяла целулита, пред него всичко бледнее. (wasntme)
29.07.14
00:59
Оу, мерси. (blush) Защото не си видяла целулита, пред него всичко бледнее. (wasntme)
С целулита може да се справиш ама аз с моите стрий (tmi) ... всеки има несъвършенства (grin)
Мнението беше редактирано от Ая Палачинкова на 29.07.14 00:59.
29.07.14
06:53
С целулита може да се справиш ама аз с моите стрий (tmi) ... всеки има несъвършенства (grin)
И аз също имам стрий от предходните ми периоди с безумно качване и сваляне на кг-и ;( и леко поизчезнаха, НО това е положението - никой не ни е виновен :D
Нямаш целулит, стига лъга :D
Има много хубава кожа, може да и завиждате благородно хахаха :)
Блага, много си мила! :D Имам си и целулит и стрии. Стриите са най-гадни. В диапазона на 10кг йо-йо нагоре надолу всяка година, как няма да имам.
Ама, ще си печем повече дупетата и по-малко ще си личи. :D
Таблетки мумио, стрити на прах в лосиона за тяло помагало. Аз просто се примирих със стриите... :D
20гр за 110лв. (wasntme) Сега видях в гугъл.
Всъщност, почвам да си харесвам несъвършенствата. :D
Мнението беше редактирано от Дани на 29.07.14 10:37.