27.06.13
23:56
Здравейте на всички, на 16 години съм и имам проблем с теглото ми. В момента съм 194 см висок и 111 кг (бях около 120+ преди да приемам фет бърнер). Просто искам да знам да ми кажете какво да правя, защото мислех да си купя S.A.W. което ‘би трябвало’ да превърне излишната маса в мускулна маса. Но също така ми препоръчаха аргинин за който още не съм разбрал какво му е действието. Също така не бих искал да приемам добавки които пълнят мускула с вода От скоро започнах да гледам мотивиращи клипове във вбокс и наистина искам да се променя. Някакви програми?
Щом имаш желание няма невъзможни неща. Бъди търпелив и тренирай. Предвид теглото ти е хубаво приоритет да ти е добре изграден хранителен режим....и не, продукта на Trec няма да превърне масата ти в мускулна такава, не съществува такъв препарат.
Мнението беше редактирано от Strelok91 на 28.06.13 01:17.
28.06.13
10:03
казано от Strelok91 на 28.06.13, 01:16:
Щом имаш желание няма невъзможни неща. Бъди търпелив и тренирай. Предвид теглото ти е хубаво приоритет да ти е добре изграден хранителен режим....и не, продукта на Trec няма да превърне масата ти в мускулна такава, не съществува такъв препарат.
Благодаря за отговора, но би ли ми препоръчал някакви добавки или диети?
28.06.13
10:31
Сайтът предлага доста материали на тема хранене и тренировки.
Отдели време да ги огледаш и после действай.
За добавки няма смисъл да говорим на този етап.