Креатин монохидрат + кардио

28.06.13
10:10

Какъв ще е ефекта от креатин монохидрат със кардио от сорта на 3-4 пъти седмично по 30мин ( тук също искам да попитам удачно ли ще е да добавя и л карнитин към кардиото) Целта ми е да кача маса , но да избегна и омазняването знам че си противоречат нещата но възможни ли са целите ми?

От кардио-тренировки трудничко ще качиш мускулна маса... независимо от креатина.

28.06.13
10:50

Ясно и точно мерси, а за начинаещ с добавките ( не съм взимал нищо до сега ), креатин монохидрат или матрица? И да го пия ли по различен от описания начин.

Ако НЕ си начинаещ в силовите тренировки - креатин монохидрат.
Ако няма да тренираш силово, просто не виждам смисъл от креатин за теб.
Прочети статиите за креатина на сайта - ще научиш всичко необходимо.

28.06.13
16:46

Имам 1 година стаж на лостове, но сериозно ходене без лигавене, от което доста наедрях. Сега искам да почна фитнес, защото лоста вече не оказва такова влияние. За креатин монохидрат може ли да ми препоръчате някакви марки, както и за БЦАА.

ЖЧ

30.06.13
17:34

Вземи си Creaform на PrimaForce. Аз лично съм го ползвал и съм много доволен.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1