Как влияят ролерите върху мускулатурата?

28.06.13
17:54

искам да си купя ролери и ще ги карам поне по 2 часа на ден, но не знам колко дни в седмицата (вероятно няма да е 7 :Д) но въпросът ми: 1. дали има възможност да отслабна ? и 2. Да не би да направя някакви мусколяци на краката?

28.06.13
18:00

Има възможност да отслабнеш разбира се, а мускули от ролерите едва ли можеш да изкараш, ще си стегнеш краката, ще имаш тонус, но няма да имаш плашещ релеф на крака, което те притеснява всъщност.
Е, разбира се, ролерите трябва да са в съчетание с правилното хранене, което можеш да си избереш от сайта или да си изготвиш сама въз основа на информацията от статиите и мненията. :)
Успех!

28.06.13
20:55

Не си мисли, че мускулатурата се развива толкова лесно и бързо, особено при женският пол, особено при ролери. Тоест не се притеснявай от крачища като на Рони Колман :D . За поддържане на някаква форма и тонус можеби са подходящи, за забавление също, за друго едвали.

28.06.13
22:28

казано от Jeni Ivanova на 28.06.13, 17:54:

искам да си купя ролери и ще ги карам поне по 2 часа на ден, но не знам колко дни в седмицата (вероятно няма да е 7 :Д) но въпросът ми: 1. дали има възможност да отслабна ? и 2. Да не би да направя някакви мусколяци на краката?

Да,краката ти ще станат големи и мускулести и всички мъже ,които тренираме с тежести ще ти завиждаме

29.06.13
16:54

принципно не искам да отслабвам, но една приятелка, която ще си купува също се е вманиачила по отслабване .. аз просто мисля, че ще ми стоят добре и ще приличам на хипстър :Д. ААААа за завистта, ще се радвам да ми завиждате :Д

29.06.13
16:56

казано от Jeni Ivanova на 28.06.13, 17:54:

2. Да не би да направя някакви мусколяци на краката?

Да не дава Господ!!! Мускулести и оформени женски крака....ужас ти казвам!!!!

29.06.13
17:34

Ще си купуваш ролери за да приличаш на хипстърка... Явно вече всичко се купува като даден вид аксесоар- ролери, скейтове и тн. Ако ще ги купуваш само заради едната мода, забрави.
Какво отличава хипстъра от клошара- Айфона.
Как да удавиш хипстър- потопи го в мейнстрийма.

29.06.13
18:50

казано от Jeni Ivanova на 29.06.13, 16:54:

принципно не искам да отслабвам, но една приятелка, която ще си купува също се е вманиачила по отслабване .. аз просто мисля, че ще ми стоят добре и ще приличам на хипстър :Д. ААААа за завистта, ще се радвам да ми завиждате :Д

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m85o91HPp11rqpehjo1_500.gif

30.06.13
20:05

не ги купувам за модата, купувам ги, защото искам да ги карам

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1