Power and motion Велико Търново.

30.06.13
01:36

Някой ходил ли е в тази зала и знае ли как са нещата? Залата ми изглежда леко лъскава,има няк’ви солариуми глупости.. Пък търся за зала в Търново .. Да не като ида и изпусна един малко по-тежък дъмбел или щанга на земята да ме изпъдят ,да не мога да си тренирам както трябва,да е забранено да се събличам въобще,че има такива дето имам чувството по-скоро,че съм в затвор с хавлии на уредите,специални чисти подменени задължително маратонки,не се събличаш и подобни..

30.06.13
03:42

Защо не ходиш в манията 1 пътя за София към новото кръгово (той е според мен e най-добрия в Търново).
Също и зала “ПРЕСЛАВ” в медицинския факултет на Атанас Георгиев.
“Ла Скала”-ул. Хр. Ботев 14 ет.3 089 8505453,089 7031602
Също и фитнес мания 2 жк. Картала ул. Мальовица 19 (тя е малка,но ако отидеш сутринта няма никой за един ден плащаш 3 лева).
СпортноТърново ул. “Козлуджа” 1 Западна Промишлена Зона, в близост до фирмата за опаковки „Екстрапак”,0882 82 32 82,        0888 86 81 31

Мнението беше редактирано от F.T.W на 30.06.13 04:05.

30.06.13
09:39

Според мен най- добрият избор е “Преслав” при Атанас Георгиев, той го държи. Много хубава и просторна зала, разполага с всичко, хем не е от “бляскавите” където ще ти се скарат за единият дъмбел.
Ла Скалата е много мъничък фитнес и надуват много музиката, там и доста хора са с хавлийки- така че можеби на теб няма да ти хареса много.
За тоя фитнес PM който каза, не съм ходил в него но чувам разнообразни коментари, някои казват че и той бил някакъв мъничък и трябвало да чакаш за лежанките примерно.

30.06.13
16:37

Май като гледам най-добрият вариант може би е тази на Атанас Георгиев,въпреки че пак залата е огромна и натруфена с по 100000000 вело-боклуци пътечки и подобни,за тези пари особено смятам,че може би е най-доброто. Трябва ми някоя малка зала може и мазе да е да има дъмбели и щанги яко. Представям си в такива зали как ходят само няк’ви слаботелесни дебелаци или баби и дядовци дето вървят само на умрелите пътеки и гледат сеир как се тренира. Залата ,в която тренирам в момента има само 1 лежанка като цяло и една смит машина ,така че надали лежанката е проблемът.. Ла скала е адски скъп,такива пари за зала не бих заделил.. Тези хора се гаврят направо..  А това спортно търново само като го видях може да е ме е страх да влезна,лъснат под ,подредба като на изложба и някакви излишни футбол зумба аеробика и не знам си какви още..

Мнението беше редактирано от Teen Power на 30.06.13 16:38.

30.06.13
17:56

Всъщност Преслав си е доста хубава зала, явно си гледал старите снимки на залата. Тея снимки са естествено рекламни, тоест натруфени, всичко лъснато и тн. Залата в момента е леко опърпана, което явно на теб и на мен ни допада. Дъмбелите не свършват до “25кг”, има яко щанги и дискове, все пак залата си е на Атанас Георгиев, даже понякога можеш да му засечеш някои от тренировките- яко си надъхва пича. А и като цяло там си тренират нацепените батки, слаботелесни с розови ризки там не съм виждал (в нея зала съм тренирал година, даже до скоро пак там направих няколко тренировки).
Иначе мога да ти предложа и Стадион Ивайло, там има две зали с фитнес уреди. Ходил съм няколко пъти там и не съм плащал нищо. Залата си е много яка, точно “старата школа”, с вякаквите щанги и дъмбели, уреди почти няма.
Жалко че цяло лято няма да съм в Търново, яки зали си има.

30.06.13
18:14

Ами като отида в Търново ще проверя залата на Атанас Георгиев и ще видя Стадион Ивайло.. Дано ме приемат само.. Търся си от сега заличка,че да не стане да ида там и да се лутам с дни  и седмици. Аз power and motion го бях засякъл,защото гледах фитнеси в Търново и то е бая близо до уни-то ми,поне на картата :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1