04.07.13
22:06
Здравейте ще започна дневник с моите упражнения за корем, а после ще продължим с другите :) !
Здравей , и успех. А защо не започнеш с нещо като представяне ? Ръст , тегло , години , начин на хранене и чак тогава начин на трениране ?
Да извинявам се :) ! Ръст: 151см , тегло: 44,5кг , години 12 , начин на хранене наполовина вегетарянец - в такъв смисъл не харесвам като цяло месото (харесвам само пилешко) , (гади ми се) предпочитам да ям плодове , зеленчуци , някой път сладичко, но по-малко :) ! Скоро ще кача снимки на корема и другите части от тялото за повече информация
Мнението беше редактирано от Добрев на 04.07.13 22:55.
Добре качих снимки на корема сега и на всяка седмица ще качвам снимки какво става от тренировките ! Тренировките който правя за корем са:
1.http://vbox7.com/play:88b5765038 - 5 серии на ден по 4мин. (всеки ден)
2.http://vbox7.com/play:564398be - 3 серии на ден по 8мин. (всеки ден)
Мнението беше редактирано от Добрев на 05.07.13 09:16.
05.07.13
12:39
Сладък си :*
Тренирам за корем защото сега е лято и за плажа да изглеждам по-добре, но в сайта говоря само за корем иначе си правя упражнения и за бицепс гръб и трицепс :) ! Иначе както казах си тренирам още работи !! :)
Благодаря за коментара в който пише “Сладък си”
казано от F.T.W на 05.07.13, 15:04:
На 12-години ти трябва да изглеждаш добре на плажа,ЗАЩО ? :D
Защото връстничките му вече навлизат в играта ;)
Е как да ти кажа .. Смисъл все пак добре е да изглеждаш хубаво на плажа, а не с някакво “бирено” шкембе ..
05.07.13
17:56
Ти пил ли си бира? :D
Много внимавай с тия коремни упражнения,не задържай въздух,че да не почука хернията. (wait)
Благодаря за съвета :) ! Аз по принцип не задържам, но внимавам, защото като малък (7-8 годишен) съм имал херния която вече след операция - зарасна и аз продължавам внимателно да правя упражнения :) !
Мнението беше редактирано от Добрев на 05.07.13 19:30.
Бирено шкембе на 12 години о.О ? Моя съвет е да изчакаш още 2-3 години и чак тогава да започнеш с тези тренировки за корем , а и изобщо с фитнеса. Щом тренираш футбол , предполагам поддържаш добра форма. Още си малък не ти трябват тея неща.Защото като пораснеш , ще започнат да се обаждат тук-там болежки.
Видях му снимките и няма “шкембе”,просто е изгърбен и му е много кльощав гърбът,ако започне да го тренира ще се изправи и няма да си въобразява,направили рамената ще е “таман”. (dull)
Мнението беше редактирано от F.T.W на 06.07.13 00:39.
Не знам, благодаря за мненията, но аз ще си тренирам :) ! Вярно, че като по-голям ще ме боли ..
Насочи се към лека атлетика. Изгражда много добро тяло, като се започне с спринтовите дистиплини и се стигне до тренировки в зала за гюле, диск, чук (на теб ти е рано за последните)
Корем можеш да тренираш но няма смисъл на 12 години. Увеличи белтъка и си изправи стойката, ще е напълно достатъчно.
Като малък преподавателите все се опитваха да ме насочат на там, но аз си държах на фитнес и силови тренировки.