Помощ за композиция от основни упражнения за корем?!

Темата е заключена.

06.07.13
20:31

Помощ за композиция от основни упражнения за корем?!

Та както гласи темата .. Ще може ли да ми помогнеш със правилното подбиране на упражнения за корем, защото имам чувството че със всеки изминал ден упражненията се увеличават и увеличават. Можеби две програми за корем с различни упражнения в различните дни? Не съм напреднал не съм и начинаещ нещо по средата. Разполагам със лост за набирания комбиниран със приставки за ” неутрално набиране “, може и да бъркам, но мисля, че така се казваха когато лактиоте са успоредно един спрямо друг. Цел: Изчистване на колкото се може повече мазнини в областта на корема и в същото оформяне на коремните плочки (когато се появят за сега са само 2). Мога да предложа примерен клип със доста упражнения за корем а Вие да ми кажете, кои от тях, кога, по колко и т.н. Благодаря предварително!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1