07.07.13
01:33
Здравейте хора ! Имам малък стаж в фитнеса.От 4 месеца посещавам залата и още отначало забелязах,че когато правя за бицепс предмишницата ме боли.Стисках зъби за да мога да си довърша сериите и повторенията,но ако преди се търпеше вече не.Преди ме болеше само и единствено когато правя за бицепс в момента ме боли при минимално натоварване например да нося някаква чанта или нещо от сорта.Прикачил съм снимка за да ви бъде по ясно.Боли ме само и единствено там,и на двете ръце.Благодаря ви.
Не съм на 100 % сигурен за проблема ти , но това, което мога да ти кажа е, че и аз имах такъв проблем като започвах, даже след прекъсване, пак се получи преди около 5 месеца, чак сега започва да олеква. (мисля, че е някакво сухожилие)
Моето мнение е, че в началната фаза на трениране, а именно първите дни си се претоварил, може и несъзнателно ;)
Тренирай си, ако трябва намали килограмите и промени повторенията и почивките на упражненията, при които те боли и след време ще мине.
Нека по - запознатите да кажат - това е от мен и от личен опит ... дай му 6-7 месеца и ще се пооправи :)
07.07.13
14:09
Хич не ми се искаше да променям тренировките си,да намалявам кг. или да си давам почивка :( .
казано от Miroslav Aleksandrov на 07.07.13, 14:09:
Хич не ми се искаше да променям тренировките си,да намалявам кг. или да си давам почивка :( .
А иска ли ти се да си навлечеш още по-голяма беля ? Тогава почивката ти може да не е толкова кратка , както ако сега я направиш.
07.07.13
23:58
Добре почивката не е гарант,че ще отмине,то може да иска 5 месеца почивка,а как трябва да стани това 5 месеца без тренировки ... ?
Без пробване няма как да разбереш и да си сигурен ! Никой не те кара 5 месеца да почиваш.Пусни си 1-2 седмици почивка , след почивката започни с по-малко натоварване и така.Ако обаче болките продължат най-добре консултация с подходящо медицинско лице.
08.07.13
00:27
Окей.Благодаря ви.