Freeletics

08.07.13
23:54

Здравейте всички :) ! Аз съм момче на 12 години, висок съм 1.73 и тежа около 63 кг 16-17% подкожни мазнини. Днес започнах freeletics тренировки само със собствено тяло, които са много труди най-вече в началото :Д. Първата ми тренировка мина добре, доста се изпотих, но беше добре. Аз ги комбинирам с 30 минути тичане вечер. Храня се много здравословно, не ям сладко, не пия газирано и ям по 1 филия черен хляб на ден. (ако не ям въобще хляб се появяват проблеми с стомаха ми) Има ли някой изпробвал freeletics от вас и да е доволен от резултата? Ще съм доволен да чуя мненията ви :) !

17.08.13
10:35

Безплатно ли си взе тази програма ?

06.11.13
21:29

Здрасти.
Утре правя 5-та трениворка.
За сега не виждам резултат - разбира се :) но пък подобряването във времената ми е осезаемо.

Ти сподели на коя седмица си и как ти се отрази до сега?

09.11.13
19:22

А да попитам безплатно ли я намерихте ?

15.06.14
22:38

Здравейте.
Отдавна чета тук,но едва днес набрах смелост да се регистрирам и да пиша.На 44г. съм,и преди 3 месеца открих фриилетикс.
Искам да споделя моя малък опит с другите потребители.Когато започнах преди 3 месеца,едва правих 21-23лицеви опори,ръцете
ми трепереха,ядях каквото ми се иска,когато ми се поиска,и колкото ми се поиска:).Висок съм 1.80,и тежах тогава 94кг.
Прекалявах с алкохола и цигарите(които и сега не съм спрял,за жалост,пуста краста цигари,явно слаба воля).Но си намерих реше-
нието,и собствена програма по мой си начин.Пиша това,за да видите моята грешка,и да я избегнете знапред.Започнах усърдно с
тренировка само и изключително с лицеви опори(грешка,но тогава приоритета ми беше да стигна 100бр, и нищо повече).
Към днешна дата правя 60-65лицеви опори,какво се оказа обаче..свремето се почувствах по-силен и уверен,дойде ми как се казва
“джедайската сила”:),и ми се прииска все повече и повече.Започнах да правя кофички и набирания(нещо немислимо за мен),свалил
съм до сега 14кг.И ето къде се получи разминаването,изоставих коремната област,с цел да акцентирам на така наречените
“показни мускули”.Оказа се че отслабвам цялостно,а не в определена зона където искам.Корема с малки исключения стои.
Сега съм се концентрирал върху него,но останалите упражнения продължават.Та съвета ми е,никога не пренебрегвайте мускулна
група,особено като коремната,която май винаги е най проблемната.Ще постна моята си програма по която тренирам,за всеки си е имдивидуално.За мен тази работи,ще напиша и с какво се храня,стига да не е в разрез с правилата,ще гледам да избягна наименования на фирми.

В края на всеки месец правя тест за лицеви опори,брой за 60сек.Тренировка:от 09.00ч.-.....
Към момента съм достигнал 60бр. за 60сек.

Понеделник:
1. Серия за загряване лицеви опори до отказ.
2. Кофички-5 серии,всяка до отказ
3. Набирания-5 серии до отказ
4. Коремни преси 5 серии- до отказ

Вторник:
1.Бягане 1км.
2.Лицеви опори до отказ 1 серия

Сряда:
Четвъртък:
Петък:
Програмата се повтаря.

Събота и неделя.....и Господ почивал:)Позволявам си едно юнашко напиване с приятели:)

Та така при мен,започнах с 33 ръка,94кг.,сега смея се похваля с 38см.Нещо застой се получи,но пък виждам как се променям.
Както беше казал някой мъдър човек,не гледай сантиметъра,ами огледалото.Дано съм бил полезен,и да не съм ви досадил.
Поздрави на всички.

Quit is no option.:)

30.06.14
18:51

Ето ви всичко необходимо http://thepiratebay.se/torrent/9947206/Freeletics_(Complete_with_guides)

Здравейте,
Искам да попитам дали сте чували нещо за тренировъчната програма “Freeletics” , и ако да ... какво е мнението ви за нея? :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1