Фитнес в Шумен

09.07.13
23:38

Здравейте,
реших да започна да ходя на фитнес сериозно, да де, ходила съм един, два пъти и не съм запозната как стоят нещата в момента. Интересува ме къде ме устройва най-много като вариант. Отначало идеята беше “Флекс”, когато картата беше 40лв и доколкото знам има и отстъпка за ученици, и ме устройваше, но последно като проверих в сайта им - 50лв. Ми.. не мога да дам толкова.
Парите, които съм съгласна да дам са до 30-35лв, като нещо като “изискване” ми е, да има човек, който да може поне да ме въведе в нещата и да не ми се дърпа като кажа, че искам да правя и силови тренировки, а не да си тичкам на пътеката. Преди доста време бях ходила веднъж до Поликлиниката някъде и човека просто ми каза “ми 20 минути на пътечката, 20 на велоергометъра, коремни, степер и това е” .. не искам. Също така ще е огромен плюс, ако има и боксов чувал. В момента изглеждам като някаква разглезена, но наистина искам да се ориентирам както трябва, а не мога да намеря информация къде, колко струва освен във “Флекс” и в Младост. Благодаря ви предварително! :)

10.07.13
00:20

Силует е мястото в Шумен ;) Липсва боксов чувал, но пък залата е повече от приятна, хората от персонала са много любезни и готини.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1