Трябва ми програма и въпрос за добавка

12.07.13
18:53

Понеже не разбрах нищо от НВД и не знам вече какво да правя. Понеже четох на много места из форумите, че Л-carnitine помагал мисля да започна да го взимам и да спазвам някаква диета. Понеже целта ми е да сваля около 30-40 килограма за една година и ми е интересно дали е възможно, ако се храня здравословно и ако спра да ям сладки, хляб и тнк? Имам доста време за фитнес, тренирам почти всеки ден по 4-5-6 часа, всеки ден различно. Събота и Неделя правя коремни преси и лицеви опори у дома, а във фитнеса правя кардио. Въпроса ми към Вас е: как мога да си съставя правилна програма, за да мога да отслабна? Искам и мнения за Карнитина, нека да добавя че съм на 15 години и тежа около 120 килограма. За около половин-един месец свалих 5 килограма без никакви диети и такива работи, само здрав фитнес.

12.07.13
21:46

Можеш да си съставиш диета много лесно , като прочетеш темата как да си съставим НВД меню , тя е направена важна не случайно. 30кг за 1 година не мисля че има причина да не успееш, ако правиш всичко както трябва . А за карнитина както ти си решиш , посред мен изчакай 1 година и тогава го пий

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1