Съвет за добавки

Здравейте ,имам няколко въпроса относно какви добавки да взема.
Последните 3 месеца чистих ,свалих и малко мускулна маса ,но се изчистих от мазнините който исках да се отърва и реших да почна да качвам на чисто, до колкото е възможно разбира се.Вече качвам месец и нещо, имам добър хранителен и тренировъчен режим.
Купил съм си протеин (суроватка) да ми помага за дневния ми прием на протеин и креатин (монохидрат)бях пил преди и останах доволен.Не искам да давам пари за неща от които няма да имам полза.Чудя се какво да добавя Глутамин,Таурин,БЦАА,
IntraBolic- четох все хубави отзиви ,но трябват ли ми наистина ?  Или рибено масло и витамини ще ми свършат много по голяма работа на този етап?Един приятел зима трибестан и бабини зъби и казва че е доволен и има ефект/на моята възраст е.
Малко за мен:
17г
183см
77кг
Тренирам фитнес от 5 месеца,като преди това 2 години бокс.
Това е който може да помага със някои друг съвет :)

Темата беше редактирана от Даниел Ананиев на 13.07.13 00:52.

Кажете поне за рибеното масло дали е добре да го зема ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1