Little Owl

Темата е заключена.

14.07.13
18:48

Здравейте! Най-после се прeстраших и аз да си направя дневник. Малко ми е притеснено. Надявам се, че тук ще получа ценни съвети, защото не съм много сигурна дали начина ми на хранене е правилен в момента. Таа....главната ми цел е да сваля килограми и да се стегна. Опитвам се да не се лишавам от нищо...искам да кажа, че се ограничавам в храненето си, но не прекалявам...позволявам си от време на време някоя глезотийка. Всъщност послушах съвета на една приятелка да не се лишавам от нищо, но и да внимавам в количеството и започнах постепенно да отслабвам. Правя упражнения вкъщи, но сега започвам да ходя и на фитнес, за да имам по-бързи и сигурни резултати. Така де....начинаеща съм в това. Искам да направя нещо за себе си, не просто да изглеждам добре, но да се чувствам така. Възхищавам се на другите, които са постигнали невероятни резултати и това ме стимулира и аз да се постарая повече. В момента тежа 61кг, висока съм 165-6см. Често когато кажа на някой, че тежа толкова не ми вярват и според околните изглеждам по-слаба, но аз твърдо съм решила да стана 56-7кг.

14.07.13
20:41

Това е храненето ми за днес. Ако почувствам глад след вечерята, си взимам някакъв плод. Старая се да вечерям не по-късно от 19:00 часа. Понякога си правя салата като междинно хранене или си взимам плод, ядки (орехи, бадеми).
Закуска: 2 супени лъжици мюсли с прясно мляко, 3 кайсии.
Обяд: спагети с кашкавал и кетчуп; десерт: 2 шоколадови бонбона.
Малко след това си направих кафе със лъжичка суха сметана.
Вечеря: зелен фасул и половин пилешко бутче, салата от краставици.

Можело е и да минеш без двата бонбона след тези спагети.

14.07.13
22:08

казано от Станимира Алексиева на 14.07.13, 21:16:

Можело е и да минеш без двата бонбона след тези спагети.

То е можело и без спагетите и кетчупа...

14.07.13

Да, предполагам, че си права. Ще внимавам повече какво и кога хапвам.:)

15.07.13

Закуска: две супени лъжици мюсли с прясно мляко и 3 кайсии
Обяд: ориз със зеленчуци и пилешко
Вечеря: не се чувствах гладна и хапнах малко диня
Всеки ден се старая да пия по 2 литра вода. Винаги хапвам някакъв плод или си правя фреш, ако почувствам глад между основните хранения.

казано от Fairy Tail на 15.07.13, 22:08:

Винаги хапвам някакъв плод или си правя фреш, ако почувствам глад между основните хранения.

По-скоро помисли защо си гладна между основните хранения...
...и коригирай с белтъчини и/или мазнини, не с плод. ;)

17.07.13
00:12

Закуска: няколко кайсии
Обяд: кафяв ориз със зеленчуци и пиле
Вечеря: малко диня
Днес като цяло нямах никакъв апетит...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1