Л-карнитин + Липозан (Нутрим)

DO

29.05.05
13:34

значи пих едно време л-карнитин на нутрим и според мен ми подейства добре според вас кое е по-добре л-карнитинче ли да си взема пак или липозан и ще има ли смисъл да спестявам пари за да си взема и 2те ???

06.06.05
11:07

Най-смислено е да си направиш правилна диета съчета с оптимална тренировъчна програма за теб! Тези суплементи немогат да свършат работата на хранителният режим и тренировъчната програма!
по-здрави

DO

06.06.05
19:52

грешка после ще напиша поста
Не разчитам на суплементите и затова съм го написал :)
Е

BA

07.06.05
00:04

зависи до каква степен си за “чистене” и колко бързо искаш да изчистиш.. добавките ще ти помогнат да изчистиш по-бързо. Иначе ако ще си купуваш купи си ЛИПОЗАН-а ... мисля че действа по-добре. Ползвал съм Л-карнитин ама не на нутрим и не ми подейства добре. Иначе за карнитина на нутрим съм чувал, че е добър, което и да вземиш няма да сбъркаш. Ако спазваш и диета много по-бързо ще постигнеш резултата, а ако мислиш само от добавки да се чистиш ще ти е доста трудно. Но пък и само с диета пак не е много лесно... определено помагат добавките. Успех

DO

07.06.05
11:01

НВД и кардиото ми са ясни преди горе-долу преди миналото лято пих л-карнитин и ми подейства добре разбирасе пак с НВД и кардио но и 1 пр. иска да си купи нещо и освен ако си взимам се чуда и на него кво да му кажа та за това реших да потирся малко хелп, мерси :)

11.06.05
11:52

Сега аз правя комбинацията от Фет Бърнер на Нутрим и Л-карнетин пак на НУтрим.Да ти кажа няма ефект.Преди пиех само Л-карнетин на Нутрим и ефекта беше максимален.Станах такав какъвто исках.Обаче ся като правя тази комбинация нещу не върви.Диетата ми е супер и си я спазвам.Но просто явно такав ми е организма.Или едното или другото.Заради товаче според мен по добре си вземи Л-карнетина.Пил сам на много  фирми Л-карнетин но на Нутрим ми действа най добре.Пих на биогеим.мусаши.универсал.Но на НУТРИМ БЕШЕ НАЙ ХУБАВ.

Но всичко е строго индивидуално!!! :o

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1