Зала за кросфит в Бургас

15.07.13
18:59

За около месец ще пребивавам в Бургас и си търся фитнес зала, в която има възможност да се правят кросфит комплекси. Най-вече ми трябват лост за кипинг набирания и стабилна стойка за клек, пудовка 24/32кг ще е добър бонус. Живея зад операта, но не е проблем залата да е в друг квартал.

Темата беше редактирана от aleks на 15.07.13 19:00.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

04.08.15
12:06

Има ли зала за Кросфит тренировки в Бургас?

04.08.15
12:24

https://www.facebook.com/pages/ExplosiveGym/573763812755381

04.08.15
12:27

Благодаря, само тя ли е? Има ли треньори?

04.08.15
12:54

Не мога да ти отговоря, не съм я посещавал случайно бях попаднал на сайта в нета.

Лицензирана зала няма в Бургас. Експлозива която е споделил колегата имат “треньори” зависи какъв ти трябва обаче :))). Ако търсиш такъв който да ти дава WOD сигурно ще ти свършат работа. Обаче ако търсиш такъв който да те научи на техника не се занимавай с тази зала (нямам нищо лично към тях просто нямат квалификацията и опита). Ако си търсиш зала кадето да си тренираш и да си правиш комплекси https://www.facebook.com/FitCityGym.Burgas?fref=ts тази би ти свършила работа има и кой да ти обясни базовите движения.
Поздрави. :)

04.08.15
13:53

Благодаря ви.

17.08.17
18:13

Георги Стефанов - и ние , като зала нямаме нищо против теб , ама я ми обясни ти как придоби твоята професионална квалификация и поне веднъж бил ли си на някое състезание , за да го докажеш. Имаш специална покана от екипа на залата . Ела и ни научи на техника на базовите движения 🙂 поздрави.  И ще се радвам ако можеш да издържиш на някой от комплексите , които правят и обикновенните ни клиенти . Относно отговора дали е сертифицирана - не е за момента, но активно участва в състезателната част на този спорт , а ти каде участваш Гоше

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1