Проблем с термоклин

ИИ

17.07.13
23:50

Здравейте! Ходя на фитнес, тренирам редовно тае-бо. В групата някои момичета си взеха термоклинове, имало ефект...
Взех си и аз. Дадох 100 лева. Досега съм тренирала 5 пъти с него. Натоварването на тае-бото е голямо.
Вярно, че се потя повече, НО :
1. Не правя толкова качествено елементите от тренировката- скокове и т.н.
2. Проблемът ми: Започнах мн често да ходя до тоалетна по малка нужда и започнаха да ме болят бъбреците и кръста.
Дискомфорт отвсякъде.

Треньорката ми ме агитира да съм го ползвала. Щяла съм да изгоря много мазнини, но едвам издържам.

Дайте ми съвет.

Повече пот съвсем не значи повече изгорени мазнини. Абсурдно е.
Нормално е да имаш дискомфорт. Треньорката ти е плашещо некомпетентна.

Съвети:
- хвърли клина (той няма да ти помогне)
- оправи си храната (това е Истината)

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 18.07.13 00:16.

18.07.13
00:20

Термоклиновете и термоколаните ,доказано нямат ефект.Има тема прочети я.

18.07.13
03:13

Като се потиш,губиш вода а не мазнини,смисъл,дала си парите си на “вятъра”.

Мнението беше редактирано от Христо Личев на 18.07.13 03:14.

18.07.13
15:09

Нама смисъл от всякаквите там термоклинове и термо- не знам си какви простотии. Тялото е един цялостен организъм, тоест не можеш да сваляш килограми само от една определена зона.
Явно тази ви инструкторка толкова и си разбира от работата...
Няма смисъл от такива термоклинове, не помагат, най- много някой кожен проблем да си докараш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1