18.07.13
14:16
Здравейте казвам се Деница и съм на 17 години . Тежа 97 кг и съм тук за да стана по- постоянна , да започна да се храня здражословно и до другата година да съм в добра форма защото ми предстои бал : )
От 3 дена пия кленовия сироп и не ми е трудно за момента , но до другата сряда не трябва да ям нищо .
Ходя да тичам почти всеки ден на стадиона от 15 дена и се чужстжам много добре :)
Темата беше редактирана от Деница Георгива на 18.07.13 17:15.
Здрасти!
Аз ще те посъветвам да черпиш по-силна мотивация - да се мотивираш даради бала си е нещо много несигурно и това е един вид самоцел, после ще имаш пак качване с 5-10 кила и ще станеш 107кг и ще имаш цел, за новата работа и т.н.
Целта е една - правя нещо за себе си, от което се чувстам супер и ще го правя за себе си, а позитивите за мен и в отношението на другите е следствие от това как се чувствам аз. :)
Пий си сиропа, но си и яж...тук няма да има хора, които да ти кажат да гладуваш за да свалиш тегло. За да свалиш тегло трябва да ядеш и да ти работи метаболизма, а не да мине на режим оцеляване и да ти замине мерака бързо, бързо.
Виж режимите и си избери някой, най-вероятно ще си на нисковъглехидратна диета, но следи основите и пригаждай към себе си.
Давай го леко с тичането, тежка си и краката ти не са свикнали - тичай по трева(вземи си обувки за тичане - може и да не са маркови, но все пак са предназначени за това и е по-добре от стандартна маратонка), не се претоварвай и почивай. Спорта прекомерно и всеки ден за човек, който не е подготвен не е добра идея.
Успех!
Момиче, с гладуване и сироп не се свалят килограми. Те се свалят де но не и по начина по който трябва. А и за тези килограми, не мисля че бягането е много препоръчително- за ставите и тн.
Жените във форума ще ти дадът нужните съвети. А и не сваляй килограми само заради единият бал, направи го за себе си, за своето здраве и комфорт.
С време и постоянство,ще постигнеш всичко,важното е наистина да го искаш
постоянни тренировки,правилен хранителен режим (което не значи гладуване),а точно обратното,често хранене с малки количества храна (здравословна,полезна) при което да ти се забърза метаболизма,да се ускори изгарянето на мазнините,и да знаеш !
ИМА ЛИ ЖЕЛАНИЕ ИМА И НАЧИН,НЯМА ЛИ ЖЕЛАНИЕ,СЕ НАМИРА ОПРАВДАНИЕ :):):)
20.07.13
22:25
Гладуването няма да реши проблема ти, то само може да го задълбочи при не правилно захранване след това ( т.нар. йо-йо ефект). Промени начина си хранене: закуска, обяд, вечеря, при нужда нещо между основните хранения.Наблегни на месото, салатите ( сега има такова разнообразие от зеленчуци на пазарите ), яйцата,кисело мляко, ориз,картофи и т.н.Сведи захарта до минимум, при нужда от нещо сладко пробвай с плод,ядки.Избягвай газираните напитки, сокове и други подобни.При възможност ги замени с фрешове,пий повече вода.Не е задължително да спреш хляба, замени го с пълнозърнест.Има толкова много изписани статии за това,интересувай се.За да видиш резултати върху тялото си за мен 80% е начин на хранене и едва 20% тренировка.