Има ли упражнения за гърди на лост

18.07.13
17:13

Може ли да попитам,дали има упражнения за гърди които да се извършват на лост ;).

АЧ

18.07.13
17:59

Лост като за набирания или лостове ?? На успоредката кофи, а на лоста за набирания стават пак кофти ;)

18.07.13
18:15

Лост за набирания

18.07.13
19:21

Качваш се отгоре и започваш да правиш кофи, но вместо на два успоредни лоста (успоредката), на един, но е доста неудобно. Нямаш ли успоредка или нещо наподобяващо нея? Иначе лицеви опори, но за предпочитане са си кофите, най-доброто упражнения за гърди(според мене), не само в уличния фитнес, а изобщо.

19.07.13
00:50

Мисля,че тук некаде около 6 километра от където живея имаше лостове и успоредки и маи сутрин ще бегам до там и ще тренирам,а после с бягане ще се върна ;)Според мен така е добре :D

19.07.13
01:06

Някъде бях чел, че Шварценегер е карал сумати километри с колелото до фитнеса, защото в неговия град не е имало или нещо такова беше, тъй че няма ти да си първият :)

Мнението беше редактирано от Юли на 19.07.13 01:08.

19.07.13
01:10

Колко (стриктни) лицеви можеш да направиш? Ако не са повече от 15-20 (т.е., да не са ти много леки), може да почнеш с тях. И да им слагаш тежести и да усложняваш постепено изпълнението (примерно на една ръка или повдигнати крака).
А кофички може да се правят и на два стола или други подобни приспособления.

Мнението беше редактирано от Петко К на 19.07.13 01:11.

19.07.13
19:24

казано от Юли на 19.07.13, 01:06:

Някъде бях чел, че Шварценегер е карал сумати километри с колелото до фитнеса, защото в неговия град не е имало или нещо такова беше, тъй че няма ти да си първият :)

Това не го знаех , но имаше някъде  такава снимка..

19.07.13
20:00

ами Петко К аз мога да правя 34-35 лицеви и са ми леки,ама кат мина 30 и не издържам просто :D

Мен като ми станаха лесни нормалните лицеви почнах с изнасяне тялото напред,като ръцете отиват някъде около корема.Прави кофички на пейка с тежест примерно.Пак с инасяне тялото напред прави и на ниска тръба лицеви,като сменяш хвата.Успех :)

24.07.13
00:01

По този начин се измества натоварването много към раменете. Най-добре е лицеви, но с допълнителна тежест, не че е грешка това, което ти спомена, но раменете ще го отнесат повече, а не гърдите :)

26.07.13
11:43

казано от Юли на 18.07.13, 19:21:

Качваш се отгоре и започваш да правиш кофи, но вместо на два успоредни лоста (успоредката), на един, но е доста неудобно. .

Съветът ти много ми напомни за един приятел, който казваше - Като правиш лежанка, винаги загрявай със 100-120 кила преди да почнеш да вдигаш, защото на студено стават контузии!” :) Иначе респект за ерудицията и опита!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1