18.07.13
17:13
Може ли да попитам,дали има упражнения за гърди които да се извършват на лост ;).
18.07.13
17:59
Лост като за набирания или лостове ?? На успоредката кофи, а на лоста за набирания стават пак кофти ;)
18.07.13
18:15
Лост за набирания
Качваш се отгоре и започваш да правиш кофи, но вместо на два успоредни лоста (успоредката), на един, но е доста неудобно. Нямаш ли успоредка или нещо наподобяващо нея? Иначе лицеви опори, но за предпочитане са си кофите, най-доброто упражнения за гърди(според мене), не само в уличния фитнес, а изобщо.
19.07.13
00:50
Мисля,че тук некаде около 6 километра от където живея имаше лостове и успоредки и маи сутрин ще бегам до там и ще тренирам,а после с бягане ще се върна ;)Според мен така е добре :D
Някъде бях чел, че Шварценегер е карал сумати километри с колелото до фитнеса, защото в неговия град не е имало или нещо такова беше, тъй че няма ти да си първият :)
Мнението беше редактирано от Юли на 19.07.13 01:08.
Колко (стриктни) лицеви можеш да направиш? Ако не са повече от 15-20 (т.е., да не са ти много леки), може да почнеш с тях. И да им слагаш тежести и да усложняваш постепено изпълнението (примерно на една ръка или повдигнати крака).
А кофички може да се правят и на два стола или други подобни приспособления.
Мнението беше редактирано от Петко К на 19.07.13 01:11.
Някъде бях чел, че Шварценегер е карал сумати километри с колелото до фитнеса, защото в неговия град не е имало или нещо такова беше, тъй че няма ти да си първият :)
Това не го знаех , но имаше някъде такава снимка..
19.07.13
20:00
ами Петко К аз мога да правя 34-35 лицеви и са ми леки,ама кат мина 30 и не издържам просто :D
23.07.13
16:54
Мен като ми станаха лесни нормалните лицеви почнах с изнасяне тялото напред,като ръцете отиват някъде около корема.Прави кофички на пейка с тежест примерно.Пак с инасяне тялото напред прави и на ниска тръба лицеви,като сменяш хвата.Успех :)
По този начин се измества натоварването много към раменете. Най-добре е лицеви, но с допълнителна тежест, не че е грешка това, което ти спомена, но раменете ще го отнесат повече, а не гърдите :)
Качваш се отгоре и започваш да правиш кофи, но вместо на два успоредни лоста (успоредката), на един, но е доста неудобно. .
Съветът ти много ми напомни за един приятел, който казваше - Като правиш лежанка, винаги загрявай със 100-120 кила преди да почнеш да вдигаш, защото на студено стават контузии!” :) Иначе респект за ерудицията и опита!