22.07.13
01:41
Със сигурност има и други теми като тази, но във всяка тема отговорът е различен, а хората които ги пишат в повечето случаи са начинаещи. Така, на 16 години съм, 172, 60-62кг. Тренирах 2 години лостове, а в момента карам 8ми месец на фитнес. Ходя абсолютно всеки ден, тренировките ми са тежки(излизат около 2часа) и рядко пропускам ден. Имам добър хранителен режим. Когато започнах фитнес зимата тъкмо бях качил 5 кг за да станат 62, и от тогава до сега ги поддържам, но за разлика от тогава съм останал с около 8% мазнини и резултатите са страхотни. Сега искам да започна да приемам някакви добавки. Целта ми е хубаво релефно тяло(като Лазар Ангелов, Алон Габай, така да се изразя) с добри килограми. Знаете какво имам в предвид.
Позаинтересувах се малко и се насочих към суроватъчния протеин, някакви аминокиселини, BCAA(май е същото като аминокиселините вие ще кажете :D)Рибно масло си пия от доста време. Препоръчаха ми и глутамин.
Искам да приемам възможно най малко добавки и въпросите ми са:
Според вас кои добавки биха ми донесли най - добра полза. Трябват ли ми добавки, след като съм подрастващ,но тренирам ежедневно и тежко). Ако ги приемам “примерно” 3-4 месеца и свикна със тях, но изведнъж ги спра, какво ще се случи?