Редуктан - информация за тази добавка?

Прескочи до:

Здравейте от мен. Имам сериозен проблем с килограмите, опитвам се да го реша, но без резултат. От моя приятелка научих за продукт за отслбване редуктан и може би ще го пробвам. Но искам да попитам има ли някой от вас който го е употребявал?

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 24.07.13 08:54.

24.07.13
09:41

Поредната мерудия базирана на “тайна амазонска билка” (в Амазонка май не остана и едно цветенце без Могъщи Лековити Свойства) :)

Иначе сериозно - над 50% от състава е proprietary формула (Reductan® Fat Burning) - това никога не е добра идея особено за продукт имащ претенции за “билков”. Аз бих стоял настрани от това.
Подобни продукти имат абсолютно нулев ефект без програма за правилно хранене (което не е = диета) и някаква форма на усилено изгаряне на калории (спорт примерно). И тук е интересната част - при наличие на правилно хранене и активен начин на живот...не са необходими продукти за отслабване. :)
Ако държиш да използваш подобни продукти, то по-добре нещо изпитано и със ясен състав. Зеленият чай и грейпфрутите примерно са хем полезни, хем вкусни :) Успех!

24.07.13
13:09

Изпробвала съм доста от продуктите за отслабване, предлагани на пазара. При мен нямат ефект и това си е, независимо от шумните рекламни кампании. Решението е : преоценка на начина на хранене и повече фицическа активност /независимо каква/.

Проблема при мен е че нямам много време за спорт. Прекалено много работя :(

24.07.13
18:26

Какъвто е продукт да чуеш,колкото и да е скъп и прехвален,магическо хапче няма :)
Ако имаше,всички щяха да са стройни.
Оправи си храненето.
Ако след като започнеш да се храниш качествено няма резултат,провери си хормоните.

25.07.13
00:27

казано от Паолина Андонова на 24.07.13, 18:17:

Проблема при мен е че нямам много време за спорт. Прекалено много работя :(

Най-тъпото оправдание. Ползвал съм го години наред. Без хранителен режим и интензивна тренировка няма да отслабнеш, поне не трайно и здравословно. Няма магическо хапче, спести си парите.

25.07.13
00:44

При мен Fyre на Syntrax помогна що годе, но разбира се го бях съчетал с подходящ НВД режим и през ден правех високо интензивно интервално кардио. Като цяло добавките са, допълнителният ‘‘boost’‘, но като цяло както ти казаха по горе, храната и тренировките са разковничето.

25.07.13
16:17

казано от BlackMamba24 на 25.07.13, 00:44:

При мен Fyre на Syntrax помогна що годе, но разбира се го бях съчетал с подходящ НВД режим и през ден правех високо интензивно интервално кардио. Като цяло добавките са, допълнителният ‘‘boost’‘, но като цяло както ти казаха по горе, храната и тренировките са разковничето.

Е ти направи страшно сравнение... ;)

Иначе е така - фет бърнърите са просто изключително тънкия връх на острието, който ти дава малко повече резултат в добавка към хранането и спорта. Иначе всички щяхме да лежим релефни и красиви с пица пред телевизора....;)

26.07.13
09:55

Ще се изкажа твърде обобщено, но като цяло си на това дередже, както и всеки един от нас, заради начина ти на живот до момента - как си се хранила, как и дали изобщо си тренирала. Дали има някакви хормонални и еди какви си нарушения, спомогнали за напълняването няма как да знам, но в повечето случаи те също са резултат от горепосочените неща и се развиват с времето.

Тоест тялото ти в настоящия момент е в перфектен баланс със начина ти на живот и ако не го промениш, няма как да очакваш да се промени каквото и да е по него и по здравето ти. Ако някакво хапче “помогне” да свалиш някое и друго кило, какво мислиш, че ще стане, щом спреш да го пиеш? Връщаш се към досегашния лайфстайл, който както виждаш произвежда сегашното ти тяло.

Ето защо е наложително да промениш този начин на живот, ако ще и постепенно. Всички сме много заети и ангажирани, което е пълна глупост. Разбира се, може да работиш и после да гледаш 2-3 деца - няма как да знам, но повечето хора са с адски забързано и имат заето ежедневие, реално прекарвайки вечерите след работа във фейсбук и гледайки няколко часа сериали. Ако не понаместиш приоритетите си, като се появи някакво заболяване след време, ще кажеш “божа работа”, ама не съвсем, и вече може да е късно да се погрижиш за себе си, дори и да искаш.

26.07.13
10:15

никой не може да ме убеди че няма 40 мин свободни на ден. 10 за преобличане и загрявка, 30 за домашна тренировка. Майка ми има същото извинение-цял ден седи на компютър, прибира се в 17.30 - 18 часа. я готви, я не 1-2 часа, но най -често ляга пред телевизора до 23ч. Е, това нямане на време ли е или нежелание?  започни с прибиране пеша от работа, с повече движение през уикенда, после добави домашни тренировки. Добавките не помагат иначе.

Мила

26.07.13
10:28

казано от Queen Kobra на 26.07.13, 10:15:

никой не може да ме убеди че няма 40 мин свободни на ден. 10 за преобличане и загрявка, 30 за домашна тренировка..

Не си права, има хора, които нямат толкова време (има хора, които работят по 12-15-16 часа на ден)...аз ставам в 6:40 за работа, връщам се в 19:30 и имам не повече от 2ч. и 30 минути за себе си...а.к.а. свободното ми време на ден е 2:30 мин, време за което трябва да си свърша всички домашни задължения, които се вършат в едно нормално домакинство.

26.07.13
10:35

и се справяш, нали? нека тогава да са 15 или 20 мин. Мисля, че всичко е до организация и приоритети и разделяне на домашните отговорности. Никой не е казал, че трябва да вършиш сама всички домашни задължения.

Queen Kobra, ти гледаш нещата от твоята си камбанария. Да, ти може да си на стандартен 8-часов работен ден, но има хора, които вършат друга работа - някои тежка физическа или умствено натоварваща работа по 10-12 часа. Знаеш ли като се прибера в 22:00 от работа (при условие, че съм до 21:30 на работа) колко ми е до трениране? Да, винаги може да се намери на седмична основа време, въпросът е, че понякога толкова са ти изпилили нервите в офиса, че като се прибереш имаш сили само да се проснеш в леглото(случвало ми се е дори да се събудя с дрехите на другата сутрин). И това не значи, че подкрепям магическите добавки, напротив. Трябва да има добра основа от хранене и активност, а добавките чак след това.

казано от Паолина Андонова на 24.07.13, 18:17:

Проблема при мен е че нямам много време за спорт. Прекалено много работя :(

Нямаш идея (пожелавам и да нямаш) колко бързо ще намериш време, когато дойдат болките / болестите и техните сродни. А те идват, даже по-бързо при тези, които не се грижат за себе си.

Важното е да отделяш време сега за движение и физическа активност, а не после за лечение и възстановяване.

Има работещи на половин работен ден, цял работен ден, в различни часови зони, постоянно на път, под постоянен стрес и екстремуми. Пределно ясно е, че няма да стане от всеки олимпиец, но е задължително да намери оптимума по линия движение, хранене и почивка, за да е здрав поне по-дълго време.

И пак, времето със сигурност ще го намерим и отделим - въпросът е да е преди, а не след.

26.07.13
11:11

Ето че и вие с тези явно смазващи ежедневия (Херцога, Мила и т.н) успявате да тренирате редовно, значи е възможно. Аз все пак мисля, че много голяма роля за отслабването, което я интересува Паолина в момента, ще играе и самото хранене, което вече така или иначе се случва и в повечето случаи не коства допълнително време. За едното сваляне на килограми винаги ще има някакъв резултат чрез смяна на хранителния режим и тук-таме физическа дейност, не говорим за печелене на олимпиадата :)

26.07.13
11:32

Това с “Нямам време” винаги е просто едно оправдание. В дните с тренировка, които със сигурност не са абсолютно всеки ден, ще стана ако трябва и в 5:30 сутринта. Всички си имаме куп задължения за вършене, но това да “не можеш” да отделиш едни 30 минути за физическа активност е просто несериозно. Или имаш волята да стиснеш зъби и да работиш за промяна на начина си на живот / поставените си цели, или си оставаш с негативите и последствията от сегашния си такъв.

Мнението беше редактирано от Мари А. на 26.07.13 11:34.

Мила

26.07.13
11:42

казано от Queen Kobra на 26.07.13, 10:35:

и се справяш, нали? нека тогава да са 15 или 20 мин. Мисля, че всичко е до организация и приоритети и разделяне на домашните отговорности. Никой не е казал, че трябва да вършиш сама всички домашни задължения.

Не, не се справям...
@Желязото - ежедневието не ми е смазващо, просто ми е продължително...

Към девойката, не знам какво ви е ежедневието, но предполагам, че събота и неделя или в почивните ви дни (когато и да са те) със сигурност можете да потренирате. Тренировките са повече от храната.

Мнението беше редактирано от Мила на 26.07.13 11:42.

26.07.13
12:55

С риск да повторя Димитър Михайлов.
Оправи храненето и съня. Ако нямаш време за тренировки, направи такова. Ако ще да са 10 минути на ден/през ден за аеробика. Важното е да има някакъв вид физическа активност. Спри да пиеш газирани напитки със захар в тях, и пий повече вода. Ако краката ти не са преуморени от работа, ходи пеш при всяка отдала се възможност.
Прави това няколко месеца и ако си сериозна и нямаш хормонални проблеми ще видиш резултати които ще те накарат да се смееш на мисълта ти да дадеш пари за продукт който ще свърши същата (ако не и два пъти по-малко) работа от правилно хранене, сън, движение.
От личен опит ще ти кажа, тези прости принципи следвах аз и сега година и половина по-късно съм 15-16 кг. по лек и с поне половината на това качена чиста мускулна маса.
Поздрави и успех.

Искам да отбележа, че ако толкова нямаш време за тренировки, дори ходенето пеша до/от работа или по някакви дребни задачи пак е нещо :) Ако си с кола - по-добре я остави и се разходи.

Не знам нищо за редуктан и не мога да ти дам съвет за него. Но ако нямаш врене за спорт, намери защото това е истиския начин за справяне с твоя проблем!

Гледам, че всички сте скиптино настроени към редуктан, но аз съм го използвала и съм много доволна. За един месец загубих 5 килограма. На мен ми подейства мнго добре. Поздрави!

30.07.13
20:42

Малко скЕптично сме настроени наистина. :) Иначе можеш да свалиш 5 килограма на месец и с чаша вода. Въпроса е как поддържаш тези -5 кила след Редуктана. Поздрави!

Аз лично се опитвам постепенно да променя заседналия си начин на живот. Набляга малко повече на физическа активнос. Така се опитвам да потдържам килограмите. При мен редуктан помогна но тряабва и малко лишения!

12.08.13
15:00

казано от Тониа Йорданова на 12.08.13, 11:11:

...

Не че нещо, ама що не вземеш да наблегнеш малко на правописа?
Сигурен съм, че повишените умствени занимания ще имат доста по-осезаем ефект върху загубата на мазнини, отколкото редуктана. :D :D :D

казано от Тониа Йорданова на 30.07.13, 18:09:

Гледам, че всички сте скиптино настроени към редуктан, но аз съм го използвала и съм много доволна. За един месец загубих 5 килограма. На мен ми подейства мнго добре. Поздрави!

Сподели как точно действа редуктан. Искам да знам повече за него ?

04.01.14
09:37

Купуваш двадесет опаковки Редуктан.
Продаваш ги с двадесет процента надценка на много заети личности като теб.
С парите си купуваш карта за фитнес, въже за скачане или нещо от сорта.
Това е оптималният начин на действие.
Няма как да знаеш повече за него, защото самите производители не го искат и най-вероятно имат сериозни причини за това.

Кой каквото иска да говори, за мен редуктан е доста качесвен продукт. Употребявах го рпеди няколко месеца и успях да постиган много добър резултат. За 2 месеца загубих 11 килограма. Аз не съм от тези който по цял ден ще седя и блъскам в залата за това прибягвам до използването на продукти за отслабване :)

Аз ще взема да го тествам, но искам да попитам Вие на каква цена го взехте гледам че сега в www.reductan.com тече промоция опаковка от 42 хапчета за 50 лева. Това добра цена ли е ?

09.04.14
09:46

Поредното олицетворение как могат да се правят пари на гърба на човешкото невежество :Д

Продукта не е за препоръчване!

Четвърти ден ми е днес от приема му, симптомите  при мен са лека задух, сухота в устата и нужда от пиене на много вода, прилив на енергия, студени  крайниците, леко разширени зеници и никаква нужда от храна, загуба на апетит и по скоро губят си сигналите въобще от стомаха към мозъка, притъпени са до краен предел, все едно ти е дали ще ядеш, не те съблазнява нищо, първите два дни хапнах нещо по навик, следващите два дни почти нищо и не усещаш глад, вечерно време при заспиване, усетих и дезориентация в лека форма, и най важното гласът ми дрезгавее. Опитах се да потърся телефон в сайта от който купих лекарствено, но такъв няма, което показва колко е легално всичко това. Току що се наложи да ми поставят Урбазон, но вече 1 часа реакциите не изчезват, надявам се да не стане нещо фатално до край на  деня. Лекарството веднага изхвърлих.

Мнението беше редактирано от Катя Пеева на 15.04.14 15:49.

С извинение, ама ще се изпотрепете от мързел и оправдания... |-)

казано от Кольо Пияндето на 15.04.14, 13:07:

С извинение, ама ще се изпотрепете от мързел и оправдания... |-)

Напълно подкрепям това, че не бива да се действа с лекарства, опасни са за здравето. А за мързела не съм съгласна нито за оправданията. Аз съм човек, който много добре е запознат с правилното хранене, съдържанието на храните и всичко.
Правила съм почти всички видове диети, пробвала съм всякакви физически тренировки за жени. Знам как да се храня за да поддържам теглото и да го контролирам и не пълнея, но от стрес, че човек се тъпче с боклуци не вярвах, но ето това е факт при мен, от стрес и работа основно с хора, се тъпча какво ли не, трудно е да спра това точно в тези моменти, тук е по скоро психика не воля , стреса влияе на храненето и то този ежедневният стрес, ядеш за да почиваш и ако не хапнеш на момента полудяваш, храната ти става цел номер едно и успокоително. Много малко хора ще повярват в това което пиша, но за съм го изпитала на свой гръб и го казвам с чиста съвест. За Редуктан реших да пиша за да помогна на много други хора с информация, която не е описана като гледам никъде. Смятам да се обърна и към медиите и всички начини това да достигне до много хора и се надявам все повече хора да бъдат чести и да признават когато са сгрешили и да казват истината. Трябва засилен контрол над продажбата на подобни медикаменти и с неизяснен произход и съдържание, защото и интелигентните хора със слаба психика дори биха достигнали до там, да ме е срам днес да кажа на лекарите какво съм пила.
След втората инжекция Урбазон, няколоко активни въглена и 6 литра вода за два часа, нещата идват постепенно на място и се моля пораженията да не са трайни.
Хранете се балансирано, спортувайте, не се оставяйте на стреса да ви погуби и бъдете живи и здрави!

15.04.14
21:26

казано от Juls на 24.07.13, 18:26:

Какъвто е продукт да чуеш,колкото и да е скъп и прехвален,магическо хапче няма :)
Ако имаше,всички щяха да са стройни.
Оправи си храненето.
Ако след като започнеш да се храниш качествено няма резултат,провери си хормоните.

Имаше, имаше - AX slim xtreme ама изчезна вече :)

15.04.14
21:39

казано от emzo на 15.04.14, 21:26:

казано от Juls на 24.07.13, 18:26:

Какъвто е продукт да чуеш,колкото и да е скъп и прехвален,магическо хапче няма :)
Ако имаше,всички щяха да са стройни.
Оправи си храненето.
Ако след като започнеш да се храниш качествено няма резултат,провери си хормоните.

Имаше, имаше - AX slim xtreme ама изчезна вече :)

Да бе, баси гадовете! Да го спрат щото имало малко амфетамин вътре! Чел съм, че МЕТ има същия ефект, ама и той си пада малко амфетамин. :D :D :D

Със сигурност лекарството  Редуктан има наркотично действие, след снощната вечер вече смело мога да го твърдя.  Даже имам  съмнение, че това е начин да си продават наркотични вещества и може би разчитат и на пристрастяването на хората, ако не се усетят на време какво се случва...

24 часа след последният прием на 1т, а това ми беше четвърти ден, симптомите още не озвучават и вечерта беше кошмарна, първо не ти се спи, а си изморен, а след това ако задремеш дори за секунда нещо те събужда и усещаш студ, настръхваш, въздуха ти спира, главата ти е сякаш препълнена с кръв, кръвното все още играе, а моето 90 на 60 по принцип, силен задух и и тревожност което направо те вдига на крак, и така до сутринта в 5 часа, тогава вече можех да заспивам по 20 минути и отново се появяваше, сега усещането си стои, зениците са още разширени, нервното състояние е адски разбито, чудя се това чудо до кога ще продължи, днес вече ще ми вливат системи, дано по скоро се изчисти от кръвта, наливам се с течности, чай от Мащерка и Мента и една доза магнезии на прах...моля се всичко това да приключи по бързо.....и се чудя как да помогна на хората, които ползват тази отрова, имам позната, което вече трети месец го пие....но не ми вярва като и разказах всичко това........радвам се, че тялото ми даде знак още на 3-4 ден, жалко за хората които ще продължат или тепърва ще си го купят.....

16.04.14
11:22

По описаните симптоми, най-вероятно съдържа сибутрамин, който също е амфетамино-подобно вещество. Сибутраминът беше забранен в световен мащаб преди няколко години, точно заради множеството странични ефекти и висок риск от сърдечни проблеми. Ако не се лъжа, веществото има доста дълъг полуживот, но до 4-5 дни би трябвало да си се изчистила.

Мнението беше редактирано от Valdis на 16.04.14 11:25.

16.04.14
11:48

Ще ме прощаваш за леко критичното изказване, но:

казано от Катя Пеева на 15.04.14, 15:57:

Напълно подкрепям това, че не бива да се действа с лекарства, опасни са за здравето.

Ок...като го подкрепяш, защо го правиш?! (въпросът е риторичен - и е редно да го зададеш сама на себе си)

казано от Катя Пеева на 15.04.14, 15:57:

А за мързела не съм съгласна нито за оправданията. Аз съм човек, който много добре е запознат с правилното хранене, съдържанието на храните и всичко.

Очевидно не си такъв човек....а е очевидно от долните ти думи:

казано от Катя Пеева на 15.04.14, 15:57:

Правила съм почти всички видове диети, пробвала съм всякакви физически тренировки за жени. Знам как да се храня за да поддържам теглото и да го контролирам и не пълнея, но от стрес...

Стресът има отношение, но това, което си написал са чиста проба оправдания.

казано от Катя Пеева на 15.04.14, 15:57:

че човек се тъпче с боклуци не вярвах, но ето това е факт при мен, от стрес и работа основно с хора, се тъпча какво ли не, трудно е да спра това точно в тези моменти, тук е по скоро психика не воля , стреса влияе на храненето и то този ежедневният стрес, ядеш за да почиваш и ако не хапнеш на момента полудяваш, храната ти става цел номер едно и успокоително. Много малко хора ще повярват в това което пиша, но за съм го изпитала на свой гръб и го казвам с чиста съвест.

Това дори не знам как да го коментирам...или по-скоро доброто възпитание ме възпира да го направя.

казано от Катя Пеева на 15.04.14, 15:57:

За Редуктан реших да пиша за да помогна на много други хора с информация, която не е описана като гледам никъде. Смятам да се обърна и към медиите и всички начини това да достигне до много хора и се надявам все повече хора да бъдат чести и да признават когато са сгрешили и да казват истината. Трябва засилен контрол над продажбата на подобни медикаменти и с неизяснен произход и съдържание, защото и интелигентните хора със слаба психика дори биха достигнали до там, да ме е срам днес да кажа на лекарите какво съм пила.
След втората инжекция Урбазон, няколоко активни въглена и 6 литра вода за два часа, нещата идват постепенно на място и се моля пораженията да не са трайни.

Първо, проблемът ти е, че не знаеш, не разбираш, но си решила за по-лесно да се тъпчеш с нещо крайно неясно какво, за да постигнеш резултат, който се постига с елементарен режим на хранене и физически усилия (м/у другото тези две неща намаляват и стреса, от който се оплакваш по-горе)

Ако въпросното нещо е бъкано с разни шитни - окей нека се вдигне шум и нека се махне от пазара. Проблемът е, че много хора като теб си мислят, че знаят, могат и са наясно с “всички видове диети и всякакви физически тренировки”, но накрая за по-лесно отиват да купят поредното магическо хаБче от аптеката, защото леля Пена съседката, чула, че работело.

казано от Катя Пеева на 15.04.14, 15:57:

Хранете се балансирано, спортувайте, не се оставяйте на стреса да ви погуби и бъдете живи и здрави!

Хубав съвет - дай пример!

Valdis, благодаря ви за информацията!

Redalex, дано се чувствате по добре от написаното! За мен е важно хората да знаят това, а  пък вие го анализирайте както си желаете. Само едно ще ви кажа, че всеки човек греши и е добре да признава това!

Мнението беше редактирано от Катя Пеева на 16.04.14 22:03.

казано от Тонка Петринова на 24.02.14, 15:55:

Кой каквото иска да говори, за мен редуктан е доста качесвен продукт. Употребявах го рпеди няколко месеца и успях да постиган много добър резултат. За 2 месеца загубих 11 килограма. Аз не съм от тези който по цял ден ще седя и блъскам в залата за това прибягвам до използването на продукти за отслабване :)

И как точно действа сподели повече подробности!

09.12.14
11:32

Наистина хора,не си губете времето в търсенето на “перфектното хапченце” ... просто изчистете режима си,оправете тренировките си и ако вече имате нужда от екстра тласък се насочете към някой доказан и изпитан фет-бърнър като animal cuts,syntrax fyre или black fire на pn

Има хора, които са мързеливи, лековерни и с твърде скромнен обхват на общата култура.
Този тип хапчета са за тях. Всеки влак си има пътници... тези имат излишни пари, готови са да плащат със здраве за краткотрайни резултати и не се интересуват, че коловозът е глух.

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1