Прещипан нерв на гърба

30.05.05
08:43

Само това ще да е. И сега не знам как да се оправя. Извъртя ли се малко и ме заболява :(

30.05.05
10:39

аз ти препоръчвам да идеш на лекар. но ако те мързи  :D , пробваи с Neuralgin 3 пъти на ден + Aulin 2 пъти наден, и евентуално Репарил Н Гел локално. не съм лекар, но на мен това ми предписаха. имах някаква болка в трапеца и беше точно се едно съм прещипал нещо  :D

30.05.05
12:04

[quote author=“Sido”]Само това ще да е. И сега не знам как да се оправя. Извъртя ли се малко и ме заболява :(

Имал съм подобени проблеми около десетина пъти. Според мен най-еазумно е да се почива, докато не премине болката в спокойно състояние. След това лекичко с упраженията, товарещи гърба: клек, тяга, гребане и тн. Работната тежест да се качва леко до достигане на предишните нива.
Разбира се, посещението  при доктора е желателно, за да се изключат със сигурност някакви по-сериозни поражения.

Поздрави

30.05.05
12:47

и как си го прищипа на тренировка ли - аз съм си прищипвал нерв като съм си размествал прешелените и бая зор виждах даже да се наведа леко напред,не знам какъв е твоят случай

30.05.05
16:37

[quote author=“freakster”]и как си го прищипа на тренировка ли - аз съм си прищипвал нерв като съм си размествал прешелените и бая зор виждах даже да се наведа леко напред,не знам какъв е твоят случай

Ами не на тренировка. Просто така. Явно ще трябва да се почива. Знам че с един хубав масаж може да се оправи ама просто няма как да ида да ме масажират сега ;) :(

30.05.05
22:38

Sido, това с масажа е добра идея. На мен ако нещо ми се “размести” гърбината само това помага посля добър релакс, няколко горещи душа и пак релакс.

Обаче си помисли да не си го простудил, като нищо да ти е настинал, ако си стоял в тия жеги на течение загрят, от вятър... Често стават такива работи. Но гледай бързо да се възстановиш за да не остане трайна травма...

31.05.05
12:09

И аз наскоро имах подобен проблем и май беше прищипан нерв на гърба;Ходих на личния си лекар и тои изписа,както винаги некви лекарства и прочие.......Прав си, че само масаж може да ти помогне,аз ползвах услуги на мануален терапевт и имаше бърз ефект,ако можвеш си намери някой който специализира товаи ше ти струва супер малко пари.
Успех

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1