Добавки

Темата е заключена.

25.07.13
17:45

Здрвейте :) На 14 г., тежащ 49кг, 161 см. Искам да ви попитам, дали е добре да започна да взимам някакви Хранителни Добавки и ако е добре- кои от тях ?

Нарушение на условията за ползване: Темата не е според условията за ползване на форума

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 26.07.13 06:16.

25.07.13
19:01

Добре е да започнеш да ядеш, че тези 49кг ...

25.07.13
19:04

Е той е на 14 години кво искаш :Д
Иначе по добре си давай парите за храна, а не добавки

25.07.13
22:16

Здравейте, искам да попитам за един продукт Blaze Xtreme, не намирам нищо в нета за него :/ имам нужда да сваля 10-тина кг. , ходя на фитнес от година, но с няколко прекъсвания. Не мога да кажа че съм някакъв супер сериозен със амбиции за тяло като по филмите, просто за тонус и да изглеждам добре. Преди година като започнах с фитнеса пих xtreme power, не знам от него или от по рядкото хранене свалих 8-9кг. , но тук четох че не струва. Сега тежа 110кг. и съм висок 190см. , 32г. имам нужда да сваля от корем, паласки и задник, другаде нещата горе-долу бива. Моля да препоръчате някакъв продукт с който да ускоря изгарянето на мазнини.
Знам, че трябва повече кардио, но си признавам, тичането не ми е от любимите неща. Ходя три пъти седмично на фитнес!
Благодаря предварително!!!

25.07.13
22:23

Трябва ти диета, не кардио. Без диета нищо няма да свалиш, без значение какви добавки пиеш.

25.07.13
22:51

Зная за диетата и правя някакви усилия, като да не ям пържено или мазни неща, хляб не ям от години, не пия газирани напитки, старая се да наблягам на плодове и зеленчуци. Единствено със шоколада не съм се разделил, пример: днес съм на 4-5 Фреша, салата от домати и сирене без да я овкусявам с оцет или олио и 40гр. шоколад, но нямам движения през деня, работата ми е на бюро и в колата....

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1