27.07.13
12:55
Понеже водят доматът за плод , а когато ядеш плодове вечер те се превръщат в захар.Въпросът ми е дали това важи и за домата и яденето на доматена салата вечер щом си гладен не е полезно?
Нарушение на условията за ползване: Темата не е според условията за ползване на форума
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 28.07.13 16:33.
27.07.13
13:01
Не е полезен,получаваш инфаркт и умираш на място преди да си го захапал.
27.07.13
13:44
Издребнявате прекалено...
27.07.13
15:07
казано от Denis Nihat на 27.07.13, 12:55:
, а когато ядеш плодове вечер те се превръщат в захар.
Ко?НЕ!
Аз тей съм чувал вечер като пиеш вода се превръща в алкохол и не е мн полезно :)
27.07.13
15:20
Нищо не може да ме учуди вече, онзи ден една приятелка ме пита “колко калории има в солта?” :D
Мнението беше редактирано от Petq Pavlova на 27.07.13 15:23.
27.07.13
16:42
казано от Teen Power на 27.07.13, 13:01:
Не е полезен,получаваш инфаркт и умираш на място преди да си го захапал.
Взе ми репликата от устата :D
казано от Svetlin Markov на 27.07.13, 15:07:
Ко?НЕ!
Аз тей съм чувал вечер като пиеш вода се превръща в алкохол и не е мн полезно :)
Еййй ами то и в домата има вода. Значи вечер можеш да караш само на домати - хем мезе, хем водата става на алкохол :D
казано от Petq Pavlova на 27.07.13, 15:20:
Нищо не може да ме учуди вече, онзи ден една приятелка ме пита “колко калории има в солта?” :D
Колкото и да те учудва, солта също има калории, друг е въпроса, че за да бъдат отделени като енергия, са необходими определени условия както и определена енергия, която най-вероятно ще надвишава отделената, но това е тема на съвсем друг разговор. ;)
27.07.13
19:27
казано от Иво Савов на 27.07.13, 18:34:
казано от Svetlin Markov на 27.07.13, 15:07:
Ко?НЕ!
Еййй ами то и в домата има вода. Значи вечер можеш да караш само на домати - хем мезе, хем водата става на алкохол :D
Представям си сега момента отивате приятелчета на дискотека сервитьорката идва предлага на промоция Whiskey Jameson и ти уверено казваш “А не мерси ние си носим една щайга домати от вкъщи” :)
27.07.13
19:38
казано от Valdis на 27.07.13, 18:40:
Колкото и да те учудва, солта също има калории, друг е въпроса, че за да бъдат отделени като енергия, са необходими определени условия както и определена енергия, която най-вероятно ще надвишава отделената, но това е тема на съвсем друг разговор. ;)
Солта няма калории.
Може да задържа вода, може да прави всичко, но няма калории в буквалния смисъл на думата.
казано от Petq Pavlova на 27.07.13, 19:38:
Солта няма калории.
Може да задържа вода, може да прави всичко, но няма калории в буквалния смисъл на думата.
А ти ако се образоваш, що е калория и как точно се измерва нейната стойност и най важното, да разбереш принципа, ще осъзнаеш, че си в грешка. Вярно е че в тялото солта няма как да отдели енергия, но аз никъде не съм твърдял подобно нещо. Калория като цяло, не единица за това колко си се наплюскал, а е стойност за количество енергия отделено от даден елемент или съединение при определени условия. ;) Както и да е, не съм сигурен, че ще разбереш закачката по-горе, пък и това няма нищо общо с доматите вечер. :D
27.07.13
20:38
xahaxhgxAHHXXAHhHHXhaxhahxahxhaxhxahxhAXHhxХѝАѝхахьаХѝАѝ
А
ѝА
ьа
ХА
Х
АХАХ
баси простата
на глас са смея високо
п.п щом водата се превръща в алкохол, а пък алкохола има калории,значи ще го карам само на вода вече,при това ще си пълня с шишета от градската чешма,да не плащам сметки.
Мнението беше редактирано от lordinario на 27.07.13 20:43.
27.07.13
20:57
казано от Valdis на 27.07.13, 20:37:
казано от Petq Pavlova на 27.07.13, 19:38:
Солта няма калории.
Може да задържа вода, може да прави всичко, но няма калории в буквалния смисъл на думата.А ти ако се образоваш, що е калория и как точно се измерва нейната стойност и най важното, да разбереш принципа, ще осъзнаеш, че си в грешка. Вярно е че в тялото солта няма как да отдели енергия, но аз никъде не съм твърдял подобно нещо. Калория като цяло, не единица за това колко си се наплюскал, а е стойност за количество енергия отделено от даден елемент или съединение при определени условия. ;) Както и да е, не съм сигурен, че ще разбереш закачката по-горе, пък и това няма нищо общо с доматите вечер. :D
Благодаря Ви, ще се постарая да образовам моята неука кратуна. :)
В солта обаче не виждам да имам никаква енергия, но щом Вие така казвате.