30.05.05
12:50
Здравейте,
тъй като не съм мн наясно с НВД може ли някой да ми помогне да си съставя хр.режим като за мен, защотото искам да изчистя малко излишните кг за лятото!А не бих казала, че фитнеса ми помага да свалям маса, защотото и биз това нямам достатъчно време за кардио.
На 17/към 18/ години съм 162см,49-50кг, тренирам 3пъти седмично. Занимавам се с фитнес от 7м. и колкото и странно да звучи това, че не съм пробвала тази диета, се нуждая от вашия съвет! ЗА по-добра представа проблемните ми зони- типично за женския пол- са краката главно и ханша. Въпреки че краката ми са +- стегнати имам проблеми с целулита и не мога да се оттърва от него, независимо от всичко!
Luzyfer, аверче, килограмите са ти даже малко за ръста. Това че имаш мазнини не е от преяждане според мен, ами от недобро усвояване нахрана и недостатъчно добра тренировка и т.н. ... Изобщо, трябва да си забързаш метаболизма.
При тези килограми/ако не си объркал цифрата/ не е добре да се подлагаш на НВД, ДОРИ може да стане по-лошо след такава диета. Да почнеш още повече да трупаш.
Пречети в сайта и помисли.
Поздрави
п.п. Марто, защо си дал линк към женския раздел, нямаше ли добро инфо в мъжкия такъв :? :?: