ОПТИМУМ

ME

30.05.05
15:22

МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА МИ КАЖЕ ОТ КЪДЕ МОГА ДА СИ ЗАКУПЯ Л КАРНИТИН НА ОПТИМУМ В СОФИЯ - АДРЕСИ АЗ СЪМ ОТ БУРГАС И ТУК НЯМА НИКЪДЕ

30.05.05
19:12

на Евлогии Георгиев има магазин на Оптимум сигурно там ще има. малко преди пресечката с Граф Игнатиев.

ME

31.05.05
09:54

БЛАГОДАРЯ ЗА ДРУГ МАГАЗИН НА ОПТИМУМ В СОФИЯ ЗНАЕШ ЛИ

31.05.05
14:57

Оптимум карнитин няма никъде :) свършил е :) очакват се доставки
Друг магазин на оптимум няма :) Предполагам те са ти предложили ацетила, защото само такъв им е останал.

ME

31.05.05
15:11

ДА ТЕ БЯХА, ТИ КАКВО ЩЕ КАЖЕШ СТРУВА ЛИ СИ?

31.05.05
15:37

Само не пиши с главни букви плс :) Ацетила лично не съм го ползвал. Започнах да го давам на хора от няколко дни(познай защо) и още нямам наблюдения. От приятели съм чувал че е ефективен. Би трябвало да работи доста добре от това което съм чувал, но знам ли :)

ME

31.05.05
15:55

извинявай за главните букви  ако създават проблеми все пак се регистрирах вчера -още ми е трудно да свикна с правилата, по-добре е да изчакам да доставят чистия л - карнитин, нали ?

31.05.05
16:10

Те скоро няма да го доставят. Поне 1 месец. Независимо какво са ти казали. :) Аз бих опитал с ацетила или с друга марка вместо да чакам. Пробвай с БиоФит.

ME

31.05.05
16:26

ТАЗИ МАРКА ЗА ПЪРВИ ПЪТ ЧУВАМ, МИСЛЯ ДА ПРОБВАМ НА БИОГЕЙМ-ЕВТИН Е, А ПОВЕЧЕ ПАРИ ЩЕ ДАМ ПО - НАТАТЪК ЗА СИГУРНО КАЧЕСТВО

ME

31.05.05
16:34

пак съм се объркала с големите и малки букви - сори, професионален навик - в счетоводната програма, на която работя изискването за големи букви е задължително

ако съм приемала л карнитин 1 месец след това колко трябва да почивам преди да започна пак

LI

23.06.05
16:55

за Л-карнитин - ацетил, чесно казано чувам само добри отзиви, дори в залата в която тренирам ( а тренирам и с инструктор) ми препоръча ацетил.Бил възможно по - доброто от чистия Л-карнитин...Но все пак, ти си знаеш

CR

30.06.05
16:48

L-carnitine на Universal е страхотен. С него помогнах на свой близък да свали 30кг за 3 месеца. Струва 30 кинта за 1 месец.

MY

11.07.05
14:36

Колко струва L-carnitina na Optimum? Аз пия на Мусаши и е 90 лева 100 гр. Не знам ко е по-добрие. То общо взето е едно и също

ME

13.07.05
13:00

за  един месец струва около 90 - 100 лв., но все пак не съм сто процента сигурна не съм взимала - а ти доволен ли си от Мусаши-казват, че Ацетила им бил със страхотен ефект.[/img]

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1