Релеф с винстрол ?

Темата е заключена.

31.07.13
17:22

Здравейте пичове! Нужен ми е следния съвет...
Тежа 108кг и съм висок 190… ( Бях 123кг) вече спокойно мога да твърдя, че не съм дебелак, ( заради височината дори повечето хора не ми вярват, че тежа толкова) имам стаж в залата около 1год и половина... ясно ви е , че тялото ми е нито слабо нито дебело, в ръцете съм добре, рамената доста добре, гърдите искат още стягане ( работя по въпроса) краката са ми най-хубавата част в тялото.. пръсците са ми доста оформени поради простата причина, че тренирах волейбол 7 години и редовно играя футбол.. НООО ! Естествено има и проблемна част и тя е не толкова корема колкото паласките ?!  Имал съм някъкви жалки опити да ги махна, не съм успявал но важното е, че отново вярвам, че ще ги махна...
Та... въпроса ми е следния...има ли такава опция, с една строга диета и кардио да сваля паласките и коремчето и в същото време да си бича Винстролчето и да орелефявам ръцете и рамената... :D имам маса, но искам да изчистя напълно и да орелефявам малко муск0лите...и да махна паласките...искам да ги махна и да остана някъде 100/102 кг..
В момента тренирам предимно вкъщи, поради простата причина, че бачкам на морето и нямам толкова излишни пари за зала..
Взел съм си дъмбелите от нас, както и въжето за скачане... Тренирам 3 дни един почивам...
1ден- ръце, гръб, скачане на въже ( 20-30 мин) + стълби
2ден- гърди, рамо
3ден- кардио.. Скачане на въже и стълби или бягане...
ПОЧИВКА И ПАК...

Хапването...
Сутрин задължително мляко с овес ядки..
Към 11:00 плод ( грейпфрут, ябълка, праскова.. квото набарам на работа :D)
Към 15:00 , полага ми се манджа на работа ям е без хляб...
Тренирам
Към 18:00 домати с черен пипер и малко сирене...
И към 20:00 или пак домати или диня

Предполагам ще покажете разбиране и ако някъде бъркам ще ме поправите :) предварително благодаря на отзовалите се на помощ :)

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 31.07.13 17:38.

31.07.13
17:33

Прочети правилата на форума. Тук не се обсъждат такива медикаменти !

Мнението беше редактирано от rory на 31.07.13 17:34.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1